Modne bleščice tega tedna

Prav te dni potekajo najrazburljivejši tedni modnega sveta, saj se je dogajanje svetovnega tedna mode že preselilo v sloviti Milano, kjer sicer vse skupaj ostaja še precej okrnjeno, pa vendar se počasi postavlja nazaj v vsem dobro poznane okvirje. Hkrati pa seveda ne gre spregledati vseh lepot bližajoče se pomladi, v tem primeru predvsem v obliki reklamnih kampanj in nešteto kapsulnih kolekcij. Preverimo torej vse najbolj svetlikajoče se novičke preteklega tedna:

Alberta Ferretti jesen-zima 2022/23

Modna hiša Lanvin se to toplo sezono v svoji novi kampanji vrača k največjim modnim ikonam sveta, natančneje je njihov obraz nove sezone supermodel Naomi Campbell.

Lanvin pomlad 2022

Kot ambasadorka modne hiše Valentino pa se tudi v njihovi spomladanski reklamni kampanji z naslovom Rendez-Vous vrača igralka Zendaya.

Valentino pomlad 2022

Sončna in povsem v znamenju toplih mesecev pa je tokrat kampanja modne hiše Hermes, za katero so pred fotografski objektiv stopili Cheikh Dia, Merlijne Schorren, Raynara Negrine ter Taemin Park.

Hermes pomlad 2022

S povsem svežim, spomladansko-poletnim izgledom se ta teden vrača tudi modni duo Dolce & Gabbana, seveda znova pod vplivom tradicionalnih lepot Italije.

Dolce & Gabbana pomlad 2022

Izredno elegantno lahkotna je nova kampanja znamke Max Mara, kjer v svetlih kosih blestijo Anok Yai, Loli Bahia, Yilan Hua ter Vittoria Ceretti.

Max Mara pomlad 2022

Še vedno priljubljena Cara Delevingne je tokrat med drugim postala tudi obraz spomladanske kampanje znamke 7 For All Mankind.

7 For All Mankind pomlad 2022
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.