Modne bleščice tega tedna

Za nami so nekoliko muhasti, pa vseeno zabavni prvi dnevi letošnjega avgusta, le-ti pa vsemu navkljub tudi tokrat prinašajo ogromno novosti, predvsem na področju mode. Modne hiše so pač popolnoma v svojem elementu in vsak dan nas razveseljujejo nove kampanje, katalogi, sodelovanja in zanimivi stajlingi, ki jih bomo lahko že čez dober mesec vključile tudi v svoj vsakdan. Tako je, večina novosti se ta hip nanaša na prihajajočo jesen, kar nekaj pa je tudi tistih, ki nam že nudijo vpogled v toplo sezono leta 2021. Poglejmo torej nekaj najlepših tega tedna:

Začnimo z znamko Zimmermann, ki me prav nikoli ne razočara, saj preprosto ve, kako združevati eleganco, ženstvenost in romantiko na najbolj prefinjen način. Njihova jesenska kampanja je torej znova polna prekrasnih kosov, ki so pravzaprav odlična naložba tudi za kasneje, saj nekako niso premočno vezani na trende in celo letne čase. Tokrat je zanje pozirala Julia Stegner, kampanjo pa so poimenovali Ladybeetle.

Zimmermann

Z jesensko podobo v mislih tokrat prihaja tudi znamka Saint Laurent, ki je drzno kampanjo naslovila #YSL33, izbrane jesenske kose pa je zanje nosila Grace Hartzel.

Saint Laurent

Hladna sezona je te dni vstopila tudi v hišo Versace, natančneje pa je glamurozni jesensko-zimski katalog tokrat predstavil Atelier Versace s supermodelom Joan Smalls na čelu.

Atelier Versace

Od jesenskega izbora gre tokrat omeniti tudi modno hišo Salvatore Ferragamo, kjer prisegajo na mešanico poslovne in drzne mode v stilu Matrice, vlogo glavnega modela pa je zanje odlično prevzela Mariacarla Boscono.

Salvatore Ferragamo

In sedaj še skok med kolekcije Resort 2021. Luisa Beccaria ostaja zvesta svoji vsakdanji ženstveni podobi, seveda letos v povsem “karantenski” različici, prav tako lahko veliko mero elegance naslednjega leta najdemo v katalogu hiše Rochas, medtem ko modna znamka Roberto Cavalli ostaja tudi v tem primeru pripadnica divje zapeljivega looka.

Luisa Beccaria
Rochas
Roberto Cavalli
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.