Modne bleščice tega tedna

Počasi počasi bomo poskušali na noge znova postaviti naše staro življenje, pa čeprav le-to v resnici nikoli ne bo več takšno, kot nekoč. S previdnostjo nadaljujejo tudi modne in lepotne hiše, marsikatera od njih pa tega udarca žal ni oziroma ne bo preživela. Napovedi letošnje pomladi, poletja in vse bolj tudi jeseni se torej nadaljujejo, tokrat pa si oglejmo nekaj najsvetlejših novičk preteklega tedna:

Pri Pradi so tokrat že posegli po viziji za naslednjo hladno sezono ter nam predstavili svojo pre-fall kampanjo, v kateri tokrat blesti model Freja Beha Erichsen.

V roke zgolj enega modela so tokrat svojo spomladansko-poletno kampanjo prepustili tudi pri znamki Sportmax in sicer je njihove izredno šik stajling zgodbe nosila Sara Grace Wallerstedt.

Prav tako svoj pogled na letošnjo pomlad in poletje predstavljajo pri znamki Love Moschino, kjer v super pink izvedbi pozira model Lili Sumner.

Pri izredno uglajenem dizajnu ostaja hiša Akris, kjer model Teddy Quinlivan pozira v nekaterih super dodelanih outfit idejah letošnje tople sezone.

Akris

Postanka ne pozna niti pevka in sedaj tudi že močna kreativna direktorica Rihanna, ki je tokrat znova pozirala za nov izdelek kozmetične hiše Fenty in sicer za novo linijo kremnih rdečil za lica, poimenovanih Cheeks Out.

Fenty

Tu pa je tudi novi highlighter z naslovom Highlight You, ki prihaja s strani lepotne znamke Millie Bobby Brown, Florence by Mills.

Milly Bobby Brown

S povsem svežo dišavo Paula’s Ibiza, katera kar izžareva poletni duh, pa tokrat prihaja znamka Loewe, za katero sta pred fotografski objektiv stopila Mona Tougarrd in Fernando Lindez.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.