Modne bleščice tega tedna

Svet trenutno ostaja v boju proti koronavirusu, kar pa še ne pomeni, da se je za večino življenje preprosto ustavilo ter zaprlo med domače stene. Pomanjkanje zaščitnih mask, opreme, razkužil in ostalih zdravstvenih pripomočkov ter naprav je obudilo tudi mnoge največje hiše, ki so se tako v hipu lotile izdelovanja vsega potrebnega, hkrati pa so mnogi globoko segli še v žep ter donirali zajetne denarne zneske, ki bodo nedvomno v veliko pomoč. Svoje so torej prispevali vse od konglomerata LVMH pa do slavnih modnih imen, kot so Ralph Lauren, Armani, Prada, Richmond, Gucci in številni drugi. Seveda pa celotno dogajanje vseeno tudi pretekli teden ni zaustavilo reklamnih kampanj, ki že ozaveščajo o lepotah in trendih letošnje pomladi.

Giorgio Armani

Dior je tokrat pripravil izredno prikupno serijo oglasnih fotografij, kjer modeli Ruth Bell, Selena Forrest in Jia Li predstavljajo nekatere najlepše looke letošnje pomladi.

Dior

Svoje novosti so tudi ta teden predstavili pri modni hiši Louis Vuitton, kjer so v kolekciji pomlad/poletje 2020 pozirali Emma Stone, Zhong Chux, Signe, Clementine Balcaen, Veiteberg, Klara Kristin, Allexia De Jesus ter Mariam d’Augeres de Vinzelle.

Louis Vuitton

Prav tako ne počivajo pri znamki Lacoste, kjer je spomladanski look obarvan v retro in super kul kose, ki dobro delujejo tako na mlajši kot starejši generaciji.

Lacoste

Na minimalizem to pomlad stavi znamka nakita Vivara, za katero ambasadorka in čudovit obraz še vedno ostaja supermodel Gisele Bündchen.

Vivara

Novo kampanjo pa si je te dni prisvojila tudi ikonična dišava Daisy izpod rok Marca Jacobsa, kjer njihov obraz med drugimi ostaja tudi mlada Kaia Gerber.

Marc Jacobs Daisy
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.