Modne bleščice tega tedna

Tedni mode so svoj veliki zaključek ponovno dočakali v Parizu, kjer so se tudi tokrat odvile nekatere najlepše modne revije. Poleg tega pa modna in lepotna scena vsekakor nista bili dolgočasni, saj je tudi ta teden minil razgibano in obdan z novostmi. Zopet so se zgodili premiki na določenih položajih, poleg tega pa je tu še lepo število novih, zelo navdušujočih sodelovanj.

Clare Waight Keller je še pred nedavnim predstavila svojo zadnjo kolekcijo za modno hišo Chloé, ta teden pa je bil potrjen tudi njen prestop k modni hiši Givenchy.

Clare Waight Keller

Rodolfo Paglialunga je še eden od tistih, ki je nenadoma presenetil z odhodom s položaja kreativnega direktorja, v tem primeru znamke Jil Sander.

Rodolfo Paglialunga

Modna hiša Thakoon je najavila svoj začasni odmik s trga v namen prestrukturiranja in priprave nadaljnjih planov.

Thakoon

Etro je še ena tistih znamk, ki so se odločile združiti žensko in moško revijo ter obe kolekciji predstaviti skupaj.

Etro

Pri Tomu Fordu so se v nadaljevanju odločili opustiti format see-now-buy-now, ki so ga posvojila številna preostala modna imena.

Tom Ford

Kreator Christopher Kane se je po velikem uspehu novega filma Lepotica in Zver odločil pripraviti posebno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z Disneyjem.

Christopher Kane Disney Beauty and the Beast

Veliko navdušenja pa žanje tudi novo sodelovanje med modno hišo Olympia Le-Tan ter kozmetično znamko Lancôme, ki sta skupaj pripravili limited edition kolekcijo ličil.

Lancome Olympia Le Tan

Model Jourdan Dunn pa je predstavila zanimivo kolekcijo oblačil, ki je nastala pod okriljem znamke Missguided.

Jourdan Dunn Missguided

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.