Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je minil v precej mirnejšem duhu, vsaj kar zadeva modnih in lepotnih novosti. Tokrat se začuda ni zgodilo nič šokantnega oziroma pretresljivega, zgolj nekaj zanimivih sodelovanj in manjših projektov, ki pa so vseeno vredni omembe. Poglejmo:

Karl Lagerfeld je navdušil s svojim svežim sodelovanjem s slavno znamko Swarovski, za katero bo v tem letu pripravil kar tri linije nakita: The Ikonic, The Klassic Karl ter The Essentials.

Karl Lagerfeld za Swarovski

Vse očitneje je, da se v tem letu obeta odlično, a zaenkrat še precej skrivnostno sodelovanje med make-up gurujko Pat McGrath, pevko Seleno Gomez ter znamko Coach, katere letošnji obraz in ambasadorka je že tako ali drugače Selena.

Selena Gomez X Pat McGrath X Coach

Olivia Palermo se je ponovno znašla v reklamni kampanji nakita Piaget, ki so jo poimenovali kar Possession Color, saj so v ospredju tokratne kolekcije prav močne barve.

Olivia Palermo za Piaget

V spletno trgovino Net-a-Porter je končno prispela športno obarvana kolekcija, ki je plod sodelovanja z japonsko modno hišo Sacai.

Sacai X Net-a-Porter

Zanimivo in predvsem sveže je tudi sodelovanje med Urban Outfitters in znamko Vans, kjer najdemo predvsem zelo mladostne kose, njihov obraz pa je prav zato postala simpatična Sasha Lane.

Sasha Lane za Urban Outfitters X Vans

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.