Modne bleščice tega tedna

Bolj ko se približuje poletje, vse večje je zatišje tudi na področju mode in lepotnih novosti. Večina modnih hiš se že močno spogleduje z napovedmi za jesen in celo naslednjo pomlad, kar dokazujejo tudi številne kampanje, ki že dišijo po hladni sezoni 2017/18.

Kot glavni obraz znamke Versace je ponovno nastopila Gigi Hadid, poleg katere so za njihovo jesensko reklamno kampanjo pozirale še Taylor Hill, Mica Arganaraz ter Vittoria Ceretti.

Gigi Hadid za Versace

Njena sestra Bella pa je medtem sklenila sodelovanje z draguljarsko hišo Bvlgari, za katero je nastopila v jesenski oglasni kampanji modnih dodatkov.

Bella Hadid za Bvlgari

Še ena izmed IT modelov, Kendall Jenner, je pretekli teden potrdila govorice, da je postala novi obraz in ambasador športne znamke Adidas.

Kendall Jenner

Za indijsko znamko nakita Nirav Modi sta v črno-beli kampanji tokrat pred fotografski objektiv stopili prelepa igralka Priyanka Chopra ter top model Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie Huntington-Whiteley za Nirav Modi

V začetku leta je bila Staz Lindes predstavljena kot novi obraz kozmetične hiše Yves Saint Laurent, tokrat pa so tu na vpogled že tri nove reklamne fotografije letošnjega poletja (za Touche Eclat Cushion Compact Foundation, Vernis a Levres Glossy Stain ter Volupte Tint-in-Balm), kjer se ji je v eni izmed linij pridružila še Amilna Estevao.

Amilna Estevao in Staz Lindes za Yves Saint Laurent

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.