Modne bleščice tega tedna

Kljub dejstvu, da smo z mislimi že povsem na dopustu, nekje ob morju, s koktejlom v rokah, pa se modno in lepotno področje še ne upočasnjuje. Prav nasprotno, dogajanje je izredno pestro in tudi pretekli teden je bil napolnjen s številnimi novimi kampanjami, modnimi revijami ter posebnimi sodelovanji.

Trenutno poteka moški teden mode pomlad/poletje 2018, na katerem svoje nove kolekcije za moške predstavljajo tudi največja imena, kot so Fendi, Valentino, Versace in ostali, hkrati pa so tu še ženske Resort kolekcije, ki nas vsekakor ne puščajo ravnodušne.

Fendi

Dedinja enega največjih podjetij kristalov Swarovski, Victoria Swarovski, je za svojo poroko, ki je potekala prav ta teden, nosila poročno obleko, vredno kar 1.3 milijona ameriških dolarjev.

Victoria Swarovski

Ponovno sta kreativne zamisli združila pevka Rihanna ter Manolo Blahnik, ki sta tokrat predstavila novo kapsulno kolekcijo, poimenovano So Stoned.

Rihanna x Manolo Blahnik

Bella Hadid se je tokrat znašla v novem sodelovanju z make-up znamko Nars, katere obraz je postala za njihovo jesensko kampanjo.

Bella Hadid za Nars

Kim Kardashian je ta teden predstavila svojo novo linijo ličil, poimenovano KKW Beauty, v kateri se za začetek vse vrti okoli contour črtal in osvetljevalcev.

KKW Beauty

Pevec in hkrati tudi fant slovite Gigi Hadid, Zayn, je za znamko Versus Versace pripravil posebno kolekcijo, v kampanji katere pa je tokrat nastopila tudi Gigijina sestra, prav tako slavni model Bella Hadid.

Bella Hadid za kolekcijo Zayn x Versus Versace

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.