Modne bleščice tega tedna

Počitka za modno, pa tudi lepotno sceno še ni na vidiku, kar dokazujejo prav mnoge reklamne kampanje, ki nas opominjajo na naslednjo hladno sezono. Ponovno gre za zanimive, večkrat tudi razkošne fotografije, kjer se nemalokrat pojavljajo nam in celemu svetu dobro poznani modeli.

Na prodaj so končno težko pričakovani kosi, ki so nastali v sklopu limited edition kolekcije med modno hišo Louis Vuitton ter znamko Supreme.

Louis Vuitton x Supreme

Carolina Herrera je v svojo novo kolekcijo Resort 2018 vključila nakit, ki je nastal v sodelovanju s kolumbijsko oblikovalko nakita Mercedes Salazar.

Carolina Herrera x Mercedes Salazar

Luksuzna znamka Charlotte Olympia je presenetila z novico o posebni, kapsulni kolekciji, ki je nastala v sodelovanju z ikoničnim, založniškim imenom Marvel, navdih pa so črpali iz prihajajočega filma z naslovom Spider-Man: Homecoming.

Charlotte Olympia x Marvel

Christian Louboutin je pod okriljem svoje Nude linije tokrat preobrazil dva modela sandalov, poimenovana Cherrysandal ter Christeriva.

Christian Louboutin

V novi reklamni kampanji za jesen/zima 2017/18 modne hiše Miu Miu se je tokrat znašla kopica znanih imen, med katerimi največ pozornosti pritegneta prav supermodel Kate Moss ter igralka Naomie Harris.

Miu Miu

Modna hiša Calvin Klein se je za novi, glasbeni film “I Dare You” pod vodstvom Rafa Simonsa tokrat povezala s skupino The XX, v njem pa je nastopila tudi Paris Jackson.

Calvin Klein

V Pradini novi oglasni kampanji za prihajajočo hladno sezono pa je ponovno, tokrat že tretjič zapovrstjo nastopila rdečelasa igralka Jessica Chastain.

Prada

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.