Modne bleščice tega tedna

Za mnoge je praznično obdobje tudi obdobje počitka in sprostitve, kar pa vsekakor ne velja za modni in lepotni svet. Tudi tokratni teden je zato prežet z neštetimi novostmi, ki že ciljajo na naslednjo pomlad, sploh pa so v igri ta hip pre-fall katalogi. A raje si oglejmo nekaj tistih kampanj, ki ostajajo aktualne v teh mesecih.

Znamka Aigner nas omamlja z novo, spomladansko kampanjo, kjer čudovito zapeljujejo predvsem nude odtenki v družbi modelov Anne Mile Guyenz, Luping Wang ter Aire Ferreira.

Aigner

Jesensko-zimska kampanja znamke Love Moschino znova prinaša predvsem drznost in odštekanost, katero odlično upodablja model Jana Julius.

Modna hiša Ralph Lauren je letošnje praznike odela v sproščeno, domačno okolje, v katerem so pozirali Bambi Northwood-Blyth, Maria Borges, Jessica Strother, Faith Lynch, Leilani Bishop, Valentine Rontez in Jules Horn.

Ralph Lauren

Znova sta ideje združila Marimekko in Uniqlo, nastala pa je ljubka, jesensko-zimska kolekcija oblačil z ikoničnimi potiski.

Marimekko x Uniqlo

Calvin Klein ta hip navdušuje z novo kolekcijo kopalk, v katerih so za kampanjo pozirali  Bella Hadid, Abby Champion in Matthew Noszka.

Calvin Klein

Prelepa Amber Valletta tokrat blesti v novi kampanji čudovitega nakita Anita Ko, kjer razkazuje nekaj najatraktivnejših kosov nove kolekcije leta 2020.

Anita Ko

Omamna kampanja kolekcije nakita pa tokrat prihaja tudi izpod rok britanskega draguljarja Davida Morrisa, za katerega je pozirala očarljiva Luna Bijl.

In še ena kampanja dragega nakita nudi vpogled v novo kampanjo in sicer gre za indijsko znamko Tanishq, ki si je kot ambasadorko izbrala Deepiko Padukone.

Znova pa je tu tudi Kaia Gerber v vlogi obraza Jacobsove ikonične dišave Daisy, z njim pa mladi model ostaja že od leta 2017.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.