Modne bleščice tega tedna

Središče dogajanja največjega fashion weeka se ta hip nahaja še v Milanu, kaj kmalu pa se bo ves modni živ žav že preselil v Pariz. Tudi tokrat je opaziti ogromno novosti, vsekakor pa še vedno prevladuje vpliv retro stila. Slednje velja tudi za tekoče kampanje letošnje pomladi. Poglejmo torej tiste najbolj bleščeče tega tedna:

Max Mara jesen 2020

Retro torej ostaja v samem vrhu popularnosti, kar dokazuje tudi najnovejša reklamna kampanja Ralpha Laurena, kjer sta glavno vlogo tokrat prevzeli Faretta in Felice Noordhoff.

Super kul in naravnost presunljive stajling ideje pa tokrat v novi kampanji ponuja tudi znamka Sportmax, katera svoje spomladanske kreacije tokrat izpostavlja s pomočjo mladega modela Saro Grace Wallerstedt.

Sportmax

Marsikaj zanimivega se najde tudi v novi kampanji znamke DKNY, poimenovani #DKNYCALLING, kjer njihov obraz ostaja pevka Halsey.

Italijanska znamka spodnjega perila Intimissimi tokratno pomlad prinaša nekaj povsem novega. Z mnogimi preostalimi imeni modne industrije tudi pri njih prisegajo na varovanje okolja, kar dokazuje njihova povsem sveža kolekcija z naslovom Green Collection, katero v novi kampanji predstavlja seksi Irina Shayk.

Intimissimi

Burberry Beauty tokrat nudi novo izvedbo maskare Cat Lashes, za katero je svoj obraz in predvsem oči posodila ljubka Iris Law.

Burberry Beauty

Trepalnice pa so ta hip v središču pozornosti tudi pri znamki Fenty Beauty, kjer pevka Rihanna tokrat izpostavlja njihovo novo maskaro, poimenovano Full Frontal.

Fenty Beauty
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.