Modne bleščice tega tedna

Uradno smo prestopili v obdobje, ko se vse pričenja vrteti okoli spomladanskih novosti, pa čeprav smo šele pred nekaj tedni za sabo pustili zimsko praznično vzdušje. Modne in lepotne hiše so nas preteklih nekaj dni naravnost zasule s kampanjami prihajajoče tople sezone, zato je tokratni izbor namenjen predvsem tistim najbolj zanimivim:

Kot obraz nove Chanelove kampanje se seveda vrača njihova dolgoletna ikona, igralka Kristen Stewart, medtem ko lepotno področje v tem primeru znova pokriva Vittoria Ceretti.

Chanel

Če kdo, potem o ženski zapeljivosti nekaj vesta ravno modni duo Dolce & Gabbana, ki v svojo spomladansko podobo tokrat združujeta nekatera najbolj seksi imena, kot so Bianca Balti, Isabeli Fontana ter Jessica Stam.

Sončno so razpoloženi tudi pri modni znamki Gucci, kjer modelom Cheikh Tall, Eli Romanova, Erik Sathrum in Hao Liu v novi kampanji med drugim delajo celo živali, natančneje konji in poniji.

Gucci

Nekoliko retro pristop so v najbolj sveži kampanji izbrali tudi pri hiši Lanvin, za katero sta pozirali Jean Campbell in Selena Forrest.

Čudovit spomladanski izbor, postavljen v povsem naravno okolje, pa so za tokratno kampanjo pripravili pri modni hiši Salvatore Ferragamo, kjer se je kar trlo znanih modelov, kot so Binx Walton, Sora Choi, Malgosia Bella, Abby Champion, Alpha Dia ter David Kammenos.

Salvatore Ferragamo

Na že dobro poznan obraz pa znova prisega tudi znamka Zadig & Voltaire, katera v svojo kampanjo tople sezone 2020 v ospredje postavlja supermodel Kate Moss.

Nenazadnje pa je tu tudi nova kampanja Marine Rinaldi, ki prav tako iz rok že sedmo leto zapored ne izpusti svojo ambasadorko, plus size model Ashley Graham, tokrat v vlogi prelepe nosečnice.

Marina Rinaldi
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.