Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden izjemno vročih poletnih tednov, pa vendar tudi ta ni ostal povsem miren, vsaj na področju mode ne. Zopet so nas očarale številne reklamne kampanje naslednje jeseni, kar nekaj pa je tudi tistih, kjer glavno vlogo modela ali celo soustvarjalca prevzema zvezdnica ali zvezdnik. Poglejmo torej najbolj bleščeče kampanje tega tedna:

Modna hiša Versace nam je prejšnji teden predstavila katalog Atelier Versace, tokrat pa njihova ready to wear linija prinaša jesensko kampanjo z zvenečimi imeni – Kaia Gerber, Anok Yai ter Bente Oort.

Versace

Hannah Ferguson tokrat blesti kot obraz znamke Blumarine, ki s svojimi novimi podobami naslednje jeseni ponovno slika nekatere najbolj romantične stajling zgodbe hladne sezone.

Kot muza Alexandra Wanga se zopet vrača model Anna Ewers, ki v tokratni kampanji Collection 2 izžareva rdečo nit z naslovom #TheWangHustle.

Stella McCartney nadaljuje svojo modno pot z mislijo na okoljevarstvo, v njeni eko osveščeni kampanji naslednje jeseni pa pozirajo Amber Valletta, Chu Wong, Tori Tsui, Emma Laird, Trinity Hill, Ruby Munslow, Deya Ward in Chloe Pearson.

Naravnost magične so tokrat tudi fotografije nove kampanje modne hiše Temperley London, kjer v družbi čudovitega belega konja ter nekaterih najbolj IT kosov njihove hladne sezone nastopa Jodie Kidd.

Temperley London

Znamka Coach v novih oglasnih fotografijah pod svoje okrilje jemlje kar nekaj novih, a hkrati tudi nekaj poznanih obrazov iz sveta mode, glasbe in filma: Liu Wen, Kiko Mizuhara, Yara Shahidi,  Jemima Kirke in Lolo Zouai.

Glede na retro manijo, ki je zajela modno industrijo, ni nič čudnega, da se med trende vrača kar nekaj ikoničnih kosov, med katere spadajo tudi sončna očala Series 4001 Christiana Rotha, ki jih je leta 1992 nosila Kate Moss.

Christian Roth

Selena Gomez se zopet vrača v kampanjo športnega giganta Puma, kjer tokrat predstavlja njihov novi model superg LQD CELL Shatter Luster.

PUMA
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.