Modne bleščice tega tedna

Za nami znova ostaja izredno pester modni in lepotni teden, ki iz dneva v dan bolj navdušuje z novimi trendi letošnje tople sezone. Mnoge modne hiše tudi tokrat stavijo na svetovno znane obraze, medtem ko druge raje preizkušajo povsem sveže, pravkar odkrite modele. Kakorkoli že, tu je tokratni izbor najboj svetlečih novičk tega tedna:

Versace v svoji spomladanski kampanji znova obuja sloves zelene obleke, seveda v družbi Jennifer Lopez, kateri družbo tokrat dela še Kendall Jenner.

Versace

J Lo pa se tokrat vrača tudi kot obraz znamke Guess, kjer v novi kampanji znova dokazuje, kako zelo seksi ostaja letom navkljub.

Guess

Dotaknimo se za hip moške scene, kjer je modna hiša Saint Laurent h poziranju v spomladanski kampanji povabila priljubljenega igralca Ramija Maleka.

Saint Laurent

Črno-belo podobo si je tokrat nadela modna hiša Celine, kjer je glavno vlogo modela tokrat prevzela So Young Kang.

Ambasadorki modne hiše Louis Vuitton Emmi Stone so se v novi kampanji pridružili še Klara Kristin, Michelle Laff, Mariam de Vinzelle ter Clementine Balcaen.

Louis Vuitton

Glavno dogajanje spomladanske kampanje Michaela Korsa se tokrat odvija v prestižnem Beverly Hillsu, kjer glavno vlogo igrata Ugbad Abdi in Rianne van Rompaey.

Michael Kors

Pravo eksplozijo barv po navdihu čudovite narave pa tokrat v svoji kampanji prinaša znamka Prabal Gurung, ki prihajajočo toplo sezono naslavlja z imenom kampanje “Beautiful Dreamers“.

Prabal Gurung

Spomladanska kolekcija torbic je v novi kampanji znamke Furla tokrat pristala v rokah prelepe Irine Shayk.

Furla

Nekaj spomladansko barvitega tokrat prihaja tudi s stran športne znamke Puma, kjer zanje v novem modelu superg Rise znova pozira njihova ambasadorka Cara Delevingne.

Puma

Pretekli teden je mnoge presenetila najava Kat Von D, da se po dvanajstih letih poslavlja od lastne beauty znamke, delno zaradi svoje glasbene kariere, delno pa tudi zaradi svoje družine.

Kat Von D

Mlada Kaia Gerber nadaljuje svojo pot v sam vrh modne in lepotne scene, tokrat pa jo lahko občudujemo tudi v novi YSL Beauty kampanji za njihovo šminko Rouge Volupte Rock’n Shine.

YSL Beauty
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.