Modne bleščice tega tedna

V zraku že lahko rahlo občutimo pomlad, pa čeprav smo šele dodobra zakorakali v zimsko sezono. Zasluga temu seveda pripada tudi neštetim novostim na področju mode in lepote, ki iz tedna v teden burneje hitijo predstavljati svojo vizijo naslednje tople sezone. Poleg tega pa so pretekli teden zaznamovale tudi številne pariške haute couture revije, ki so znova postregle z nekaterimi najosupljivejšimi kreacijami visoke mode. Poglejmo torej najsvetlejše točke preteklih dni:

Givenchy Haute Couture 2020

Znamka Miu Miu tudi tokrat ni razočarala, saj je v svoj nabor spomladanske kampanje vključila mnoga zveneča imena, kot so Bella Hadid, Tomiwa Mareyann, Lila Moss, Jordan Leftwich, Patrycja Piekarska ter Tang He.

Miu Miu

Na super romantično podobo toplih mesecev pa v novi oglasni kampanji stavijo tudi pri modni hiši Alexander McQueen, kjer so v ospredje stopili modeli Vivien Solari, Felice Noordhoff in Imaan Hammam.

Alexander McQueen

Naravnost prečudovita je tudi nova kampanja znamke Luisa Spagnoli, kjer izbrani spomladanski oufiti odlično zaživijo na supermodelu Elsi Hosk.

Luisa Spagnoli

Kot glavni obraz znamke Pollini pa se tokrat vrača Valentina Sampaio, kjer ji družbo v novi kampanji dela tudi Federico Spinas.

Pollini

Vse kaže, da je pevka in igralka Jennifer Lopez ta hip popolnoma neustavljiva, saj skoraj ne mine teden, ko njen obraz ne bi krasil nove kampanje. Tokrat jo lahko občudujemo na spomladanskih fotografijah znamke Coach.

Coach

Enako pa bi lahko trdili tudi za super mlado Kaio Gerber, ki ta trenutek nedvomno vlada modni sceni, med drugim tudi z novim oglasom obutvene hiše Jimmy Choo.

Jimmy Choo

Nenazadnje pa gre ta teden znova omeniti tudi Chanel, ki tokrat predstavlja novo kampanjo sledeče pomladi in poletja, in sicer za njihovo linijo nakita.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.