Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen. Poglejmo torej, kakšne zanimivosti so nas doletele pretekli teden:

Cara Delevingne se v modni svet vrača v polnem zamahu, dokaz temu pa je njeno najnovejše sodelovanje s kreatorjem Olivierjem Rousteingom, saj je pod okriljem modne hiše Balmain pripravila posebno, kapsulno kolekcijo torbic, poimenovanih Romeo, Twist in BBag.

Cara Delevingne za Balmain

Cara pa se je ta teden pojavila še v eni reklamni kampanji. Znamka zapestnih ur Tag Heuer, s katero model sodeluje že kar nekaj let, tokrat predstavlja uro z imenom Carrera Lady.

Tag Heuer

Modna znamka Miu Miu je tokrat postregla z novo, kapsulno kolekcijo tega poletja, poimenovano Ceremony, v njej pa je pozirala simpatična Georgia May Jagger.

Miu Miu

Svoje adute letošnje tople sezone te dni v novi kampanji predstavlja tudi modna hiša Max Mara, nekatere najlepše, cvetlične kreacije pa je pred fotografskim objektivom nosila Hilary Rhoda.

Max Mara

Glavna zvezda, seveda poleg romantičnih kreacij, je v novi kampanji znamke For Love & Lemons tokrat neustavljivo zapeljiva Isabeli Fontana.

For Love & Lemons

Logomania je do danes dosegla že skoraj vse največje znamke, tokrat pa je tovrstno kolekcijo sončnih očal z naslovom #DGLogo postregla tudi znamka Dolce & Gabbana, ki je kot obraza kampanje izbrala Chiaro Scelsi in Anne Barreto.

Dolce & Gabbana

Poletno kolekcijo očal tokrat predstavlja tudi Burberry, modeli pa nekako ostajajo zvesti drznim detajlom.

Burberry
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.