Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je sicer tudi modno področje nekoliko zaznamoval strah pred okužbo s korona virusom, pa vendar to ni zaustavilo enega najpomembnejših tednov mode, ki se je v teh dneh odvil v čudovitem Parizu. Prav tako pa se vznemirjenje pred toplo sezono že močno povečuje, kar dokazujejo tudi neštete nove kampanje. Tokrat slednje prinašajo predvsem ogromno barvitosti in seveda, tudi tokrat, ogromno retro stila. Poglejmo nekaj najbolj atraktivnih tega tedna:

Balmain

Tom Ford znova prisega na ravno pravšnjo mešanico drznosti in zapeljivosti tako med žensko, kot moško modo, kar potrjuje tudi njegova nova kampanja z naborom mladih modelov: Amira Pinheiro, Chris Stelczer, Faretta, Gena Malinin, Hannah Motler, Marjan Jonkman, Tamsir Thiam, Yang Hao ter Linda Helena.

Izredno uspešna Kaia Gerber pa se je tokrat prvič pojavila tudi kot obraz modne hiše Louis Vuitton, kjer je za letošnjo pomlad pozirala v njihovi zadnji kampanji z naslovom Twist.

Louis Vuitton

Izredno seksi pa je tokrat tudi model Kendall Jenner, kateri sta se v novi kampanji znamke Calvin Klein pridružili tudi pevka SZA in igralka Hunter Schafer.

Calvin Klein

Kot obraz (in telo) hiše Ralph Lauren pa se v sklopu linije Lauren Ralph Lauren znova vrača tudi Lily Aldridge, tokrat seveda za njihovo spomladansko kolekcijo.

Lauren Ralph Lauren

Kampanjo v stilu kolaža pa si je to toplo sezono zamislila znamka Tod’s, za katero je pozirala Anna de Rijk.

Tod’s

V kolikor si v naslednjih mesecih želite eksplozijo intenzivnih odtenkov, potem bo za vas vsekakor prava izbira tudi kolekcija Kate Spade, vsaj tako dokazuje njihova nova kampanja.

Da bodo tudi to pomlad zelo IN kosi, ki navdih jemljejo v preteklih 80. in 90. letih, zagotavlja tudi znamka Mavi, ki predlaga ogromno retro kavbojk in ostalih denim kosov.

Mavi

Bianca Balti je zagotovo ena tistih manekenk, ki lahko super seksi izgledajo tudi v najbolj bazičnem perilu. Dokaz slednjemu je nedvomno najnovejša kampanja spodnjega perila Yamamay, ki nudi novo kolekcijo z naslovom #BasicallySexy.

Yamamay
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.