Modne bleščice tega tedna

Ta teden so zadnjo, pa vendar skoraj najglasnejšo besedo rekle tudi največje modne hiše, kot sta Valentino in Chanel, a brez pripetljajev ni šlo, saj je odmevala vest o vsiljivki, katera se je samozavestno podala na chanelovo modno brv ter se tako pomešala s preostalimi modeli. Kakorkoli že, videti je bilo ogromno čudovitih kolekcij, ki nas bodo pričakale že naslednjo pomlad, tokrat pa za hip vseeno ostanimo še pri jesensko-zimskih novostih.

Chanel pomlad 2020

Gucci tokrat predstavlja svojo Cruise 2020 kampanjo, v njej pa pozira kar nekaj slavnih imen, kot so Sienna Miller, Gucci Mane, Iggy Pop, Benedetta Barzini, Marisela Federici, Orlando Miani in Angelo Bucarell.

Gucci Cruise 2020

Kampanjo hladne sezone z naslovom Creatures of the Night je znamka Alain Mikli obogatila z zvezdnico Sonio Ben Ammar, kateri se je pridružil še Miles Anderson.

Alain Mikli

Zopet sta ideje za posebno, limited edition kolekcijo letošnje zime združila igralka Yang Mi in Stuart Weitzman.

Cara Delevingne je poleg lepotnega ambasadorstva pri znamki Dior tokrat postala še njihov novi obraz njihove linije nakita ter tako že pozirala s kolekcijo Joaillerie.

Novo dišavo z naslovom Bad Boy pa tokrat razkriva Carolina Herrera, kjer sta za prvo kampanjo pozirala Karlie Kloss in Ed Skrein.

Carolina Herrera
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.