Modne bleščice tega tedna

Pozdravljeni v septembru. Tudi tokrat bo ta izredno modno obarvan, za kar se lahko, poleg vse bližjemu tednu mode, zahvalimo tudi neštetim reklamnim kampanjam, ki že skoraj vso poletje razveseljujejo naš modni čut. Pretekli teden v tem pogledu ni minil čisto nič drugače, kvečjemu nestrpnost pred novo sezono le še narašča. Začenjajo se tedni izbiranja novih, jesenskih kosov oziroma garderob, zato poglejmo, kaj so znamke izpostavile ta teden:

Carolina Herrera v jesenski vsakdan tokrat vnaša obilico intenzivnih odtenkov, s katerimi bomo nedvomno pregnale še tako zaspano prehodno sezono. V rumenih, oranžnih in pink kosih so tako pozirale Grace Elizabeth, Eniola Abioro ter Sara van der Hoek.

Carolina Herrera

Ogromno elegance pa bo v naslednjih mesecih prisotne tudi pri kolekciji Vere Wang, za katero je pred fotografski objektiv te reklamne kampanje stopila Marjan Jonkman.

Glavni zvezdi nove kampanje znamke Massimo Dutti sta tokrat Rianne van Rompaey in Deirdre Firinne, v njuni družbi pa ne manjka nekaj prelepih, klasično navdihnjenih kosov hladne sezone.

Massimo Dutti

Glavni obraz znamke Marc O’Polo je to jesen postala Anna Ewers, na fotografijah pa se ji je pridružila še srbska manekenka Mina Cvetković.

Marc O’Polo

V začetku leta je znamka Jaeger-LeCoultre razglasila, da je njihova nova ambasadorka postala slavna igralka Amanda Seyfried, slednja pa se je te dni pojavila v njihovi novi kampanji, kjer je nosila nakit linije Dazzling Rendez-Vous Moon.

Jaeger-LeCoultre

Čisto posebno, kapsulno kolekcijo pa so tokrat pripravili pri lepotni znamki L’Oreal Paris, kjer so se z njo poklonili slovitemu Karlu Lagerfeldu. Pozirali so modeli: Doutzen Kroes, Luma Grothe, Soo Joo Park ter Louise Bourgoin.

Nenazadnje je tu še čisto sveža kampanja kozmetične hiše Lancôme, v kateri njihovo novo dišavo z imenom Idôle predstavlja prelepa igralka Zendaya.

Lancome
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.