Modne bleščice tega tedna

Vroč poletni teden tokrat vsebuje kanček modnega zatišja, ki pa v ozadju že melje načrte za naslednjo hladno sezono. Dokaz temu so seveda predvsem jesenske reklamne kampanje, ki ena za drugo počasi kapljajo iz vseh strani bolj ali manj pomembnih znamk. In ostale novosti zadnjih nekaj dni? Pa poglejmo:

Od modne hiše Marchesa, ki je zaradi Georgine Chapman ali bolje rečeno njenega moža Harveyja Weinsteina, v zadnjem letu in pol doživela velik udarec, se tokrat poslavlja njena soustanoviteljica Keren Craig.

Keren Craig, Harvey Weinstein in Georgina Chapman

Michael Kors tokrat predstavlja novo, jesensko reklamno kampanjo, kjer za šik, glamurozne in hkrati dramatične podobe pozira model Rianne van Rompaey.

Michael Kors jesen 2019

Jesen 2019 nam je v povsem sveži kampanji z naslovom Patchwork of Characters naslikala tudi modna hiša Salvatore Ferragamo, ki je za lokacijo fotografij, prav tako kot mnoge druge znamke, tokrat izbrala ulice Milana, na katerih so pozirali Liya Kebede, Kirsty Hume, Sora Choi, Rishi Robin, Jonas Mason ter Hero Fiennes-Tiffin.

Salvatore Ferragamo jesen 2019

Pri poletju pa ostaja Vince Camuto, ki nekatere najlepše sandale in modne dodatke vroče sezone tokrat predstavlja z novo kampanjo, kjer je glavno vlogo prevzela prelepa Jasmine Sanders.

Vince Camuto poletje 2019

Barvite, luksuzne kose nakita in ročnih ur te dni predstavlja duo Dolce & Gabbana, kot obraz nove kampanje, posnete v Portofinu pa zanju nastopa model Willow Hand.

Dolce & Gabbana poletje 2019

Novo dišavo pa ta hip nudi tudi znamka Coach, ki je za model kampanje parfuma z naslovom Floral Blush tokrat izbrala Lexi Boling.

Coach Floral Blush
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.