Modne bleščice tega tedna

Vstop v prve majske dni je nedvomno potekal razigrano, sploh na področju mode in lepote. Za nami je torej teden, poln novih sodelovanj, kampanj, pa tudi manj prijetnih novic. Poglejmo nekaj najodmevnejših tega tedna:

Pri 97. letu starosti se je poslovila ikona ženskih torbic Judith Leiber, katere kreacije je slavil in občudoval celotni Hollywood.

Judith Leiber

Znamka Gucci je tudi tokrat postregla z zanimivo reklamno kampanjo, natančneje za njihovo novo dišavo Gucci Bloom Acqua di Fiori, za katero je h sodelovanju povabila kar 15 umetnic.

Gucci

Modna hiša Versace je predstavila zbirko sončnih očal letošnje tople sezone, v katero je vdihnila elemente njihovega arhiva iz preteklih 90-ih.

Versace

Znamka udobne obutve Birkenstock je tokrat sklenila sodelovanje s slavnim kreatorjem Rickom Owensom, s katerim je preoblikovala in posodobila posamezne modele, kot so Arizona, Madrid in Boston.

Rick Owens x Birkenstock

Še eno sodelovanje pa se je zgodilo med obutveno znamko Converse in pevko Miley Cyrus, rezultat pa so seveda nekoliko odštekani modeli superg, kjer sta kot navdih služila predvsem bleščice in punk stil.

Miley Cyrus x Converse

Znamka Longchamp je za obraz nove spomladanske kampanje tokrat izbrala model Frejo Beho Erichsen, v ospredje pa postavila torbico Mademoiselle.

Longchamp

Fotografije nove kampanje pa je predstavila tudi nemška znamka spodnjega perila in kopalk Lascana, pozirala pa jim je prelepa Alessandra Ambrosio.

Lascana

Tu je še ena od Diorjevih lepotnih kampanj, v kateri blesti model Bella Hadid, tokrat pa predstavlja novo maskaro Diorshow Pump ‘n’ Volume ter črtala Diorshow On Stage Line.

Dior

Slavni kreator Karl Lagerfeld pa je svoj podpis tokrat dodal na novo make-up kolekcijo avstralske kozmetične znamke ModelCo.

Karl Lagerfeld x ModelCo

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.