Modne kombinacije s kitten petami

Obutev pri našem videzu igra zelo veliko vlogo in ravno modni dodatki so tista pika na i, ki ga poveže skupaj. Med trendi prevladujejo različni dizajni, a modne navdušenke so za svoje vzele kitten pete. Te so nižje in kot nalašč za tekanje naokoli, saj so veliko bolj praktične kot visoke pete. In če so vam te všeč in nekako ne veste, na kaj jih obleči, je tukaj modna inspiracija direkt iz večjih modni prestolnic. Prvi modni videz vključuje jeans, ki ga ženske naravnost obožujemo. Jeans hlače, ki pa pristajajo na kitten pete, ne smejo nikakor biti preveč oprijete ali skinny. Raje se držite bolj širokih modelov, kot je boyfriend jeans ali pa mum jeans. Zelo pomembna je tudi dolžina, če so vam hlače predolge, jih preprosto le zavihate ali pa odrežete (strgan videz je in). Pri topih prevladujejo elegantne srajce, navadni topi na naramnice – skratka držite se basic modnih kosov.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Prav tako boste prišle na svoj račun ljubiteljice kril. Pri dolžini se lahko poigrate z različnimi kroji. Kitten pete na primer pridejo zelo lepo do izraza tudi na mini krila in s topom z dolgimi rokavi boste poskrbeli za ravnovesje. Midi krila so izbira za vse z daljšimi nogami, krilo je lahko oprijeto ali pa A oblike. Nenazadnje so tu dolge maxi obleke, ki so zaznamovale toplo sezono. Te so nič kaj dolgočasne; prevladujejo rožice, pike, živalski potiski in še kaj. Spremljajo pa jih različne pisane barve, od oranžne, zelene, rumene do rdeče in rožnate. Ne bojte se poigrati tudi s color blocking tehniko, o kateri smo že velikokrat pisale. To je sestavljanje outfita z različnimi odtenki, ki spadajo med nasprotne barve na kolesu barvnih odtenkov.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.