Modni bucket klobučki

V sam modni vrh casual podobe so se tako imenovani bucket klobučki uvrstili že nekaj sezon nazaj in od takrat dalje je jasno, da so obvezni del našega vsakdanjega looka, sploh pa so zaželeni v kompletu s preostalim retro outfitom, predvsem v stilu preteklih devetdesetih. Gre za zelo preprosto, pa vendar zelo trendovsko pokrivalo, ki služi svojemu namenu, večkrat pa predstavlja celo statement kos. Idealen je za poletne dni na plaži, ko potrebujemo nekaj lahkotnega in predvsem nezahtevnega, velik plus pa je tudi to, da so ti bucket klobučki po navadi pralni in zato zelo priročni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat so super modne različice s potiski tropskega cvetja in rastlinja, z elementi morja ter posameznimi poletnimi dekoracijami, kot so recimo školjke, biseri, vrvi, slama in podobno. Nosimo jih v kombinaciji z nešteto oblačili, predvsem pa so to vročo sezono IN v družbi dvodelnih kompletov, bermuda kratkih hlač ter maksi oblek. V tem primeru ne gre toliko za sanjav, boho stil, kot pa za kul, urbani look, ki včasih celo diši po pridihu moške garderobe.

Čisto dovolj je tudi bazična srajca, ki jo to poletje znova kombiniramo s crop topom ali še bolje, jo nosimo kot ogrinjalo preko kopalk, bucket klobuk pa je v tem primeru lahko dobra pika na i. Slednji se prav tako odlično ujema z mnogimi drugimi trendi, na primer z daddy sandali, torej tistimi grobimi, a še kako udobnimi, pa tudi z oversize T majicami ter seveda širokimi, a lahkotnimi dolgimi hlačami.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.