Modni detajli za bolj prazničen videz

Decembrski praznični čas je eden najlepših v celem letu. Zdi se mi, da smo letos še bolj navdušeni nad božičem in novim letom. Novoletno drevesce, lučke, topel čaj ali čokolada, radostim tega časa ni konca. Če ste tudi ve božično razpoložene, so tukaj popolni predlogi za vas. Topel pulover je stalnica vseke zime in zakaj ne bi bil ta praznično obarvan. V poštev pridejo barve, kot so rdeča, zelena in vzorčki ter razni dodatki, ki ne smejo manjkati.

vir: Pinterest
vir: Meadham Kirchhoff
vir: Moncler

Prav tako lahko svoje nohte obarvate v eno izmed božičnih barv. Rdeča ne sme manjkati, v različnih niansah, ljubiteljice bordo barve boste navdušene. Zelena, ki spominja na drevesce. Bleščice bodo popestrile vsako modno izbiro in če ste spretne, lahko svojo manikiro še bolj nadgradite z raznimi prazničnimi motivi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Okrasite lahko tudi svojo pričesko. Lasni dodatki so zelo IN, pentlje in obroči pa bodo popestrili vašo opravo. Med materiali prevladuje žamet, a nekateri dodatki so lepi tudi v svili. Tovrstne dodatke lahko nosite na različne pričeske, kodre, ravne lase, krajše, daljše ali pa spete.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Moss
vir: Milledeux

In še zadnji namig, kako narediti svoj videz bolj prazničen: s pomočjo make-upa. Rdeča šminka velja za klasiko in zelo lepo poudari naše atribute. Kot že prej omenjeno, so bleščice tiste, ki naredijo še bolj glamurozno praznično vzdušje, te so lahko v šminkah ali lip glossih ter seveda senčilih za oči. Poudarite jih s smokey videzom z različnimi odtenki. Za piko na i pa dodajte kanček zlate s pomočjo barvice za oči.

vir: Pinterest
vir: Natasha Denona
vir: Sleek MakeUP
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.