Moj izbor poletnih čevljev za čudovite dni

Saj ne morem verjeti, da sem včeraj nosila kratke rokave. No, pustimo ta detajl, da sem zvečer že skoraj bežala pred dežjem, ampak dan je bil čudovit in temperature tudi. Služba me je pripeljala od Ljubljane do Celja in mimo Izole, povsod je bilo toplo in mirno, kot mi je všeč. In včeraj sem tudi imela odprte sandale, juhu, čeprav je tisto prvo srečanje z belimi stopali pred sončenjem kar strašljivo (upam, da nisem edina, ki skozi zimo dobi zeleno kožo, kot Hulk). Za danes sem pripravila izbor lepih, modnih, udobnih čevljev za poletne dni in upam, da vam bo všeč ter da boste tudi same našle kaj lepega zase. Vsi modeli so iz trgovine Mass in seveda jih najdete tudi na spletu.

Špagarice s podplatom

Bila sem v dvomu, katere pravzaprav izbrati, ker so mi bile tudi temno modre noro všeč. Na koncu sem se odločila za roza, prijetne, prijazne in ženstvene. Zdi se mi, da pravi model čevlja pove marsikaj o nas, torej je kar dobro, če izberemo pravega, tudi v smislu barv. In ta je super udoben!

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Špičaste, elegantne balerinke

Ta model mi je zelo všeč, ker dejansko deluje drugače. Zelo uporabna je kombinacija med belo in zlato, saj gre praktično povsod. Odločila sem se za hlače, predvsem zaradi paščkov, ker optično lahko skrajšajo nogo, zato je bolje, če izberemo za krilo ali obleko nekoliko drugačen model.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Ruta za drugačnost

Nizek sandal z ruto namesto običajnih trakov je vedno nekaj posebnega. Všeč mi je barvitost in hkrati kombinacija z belo. To je model sandala, ki ga je treba imeti, saj je zelo udoben in primeren za poletne dni, ko si želimo čim manj na sebi.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Natikači s peto

Nedvomno zelo modni, a morda ne najbolj enostavni v smislu korakanja po mestu. Če torej gremo na večerjo ali nekam na kratko, je super, drugače pa, saj veste, kako je s tem, znajo se sezuvati. Ampak naredijo lepo nogo in super je, da jih imajo v vseh barvah!

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Nizke pete v svetlem tonu

Zelo ladylike in res za vsak dan, predvsem pa za v službo. Všeč so mi te srednje višine, ker poskrbijo za eleganco in ne utrudijo. Seveda imajo visoke pete drugačen šarm, a hkrati lahko rečem, da niso za 24 ur na dan in to vemo vse. Všeč mi je tudi svetla barva, za vse kombinacije, ki še pridejo in bodo, jasno, prav tako svetle.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Še več lepih modelov najdete na spletni strani www.mass.si ter v njihovih trgovinah. 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.