Moj poletni make-up s paleto Pro Revolution

O paleti Pro Revolution, ki jo najdete v DM-u, sem že pisala in na mojem Instagramu najdete tudi tutorial z make-upom. Zelo mi je všeč zato, ker je večnamenska in v majhnem prostoru najdete ogromno barv: za večerni make-up, za naraven make-up, bleščice in še kaj bi se našlo. Vse je na svojem mestu in vrhunsko. Plus: barve so zelo obstojne in jih vedno nanašam z mokrim čopičem, tako da so še bolj intenzivne.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vedno mi je všeč kombinacija med svetlečim odtenkom, kot je denimo srebrna barva, in zemeljskim, ki je lahko bakren ali povsem navaden. Dodam veliko maskare, kanček šminke (če je rdeča, toliko bolje) in tako nastane sofisticiran make-up za kakšno posebno priložnost. Želela sem ga deliti z vami, ker me mnogokrat vprašate, kaj vse uporabljam takrat, ko se ličim denimo za stajling. V zadnjih časih je v ospredju prav paleta Pro Revolution, saj so barve zelo obstojne (kar sem testirala prav te dni, glede na to, da je zunaj tako vroče in imeti obstojen make-up ni najbolj enostavno).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za današnji make-up sem uporabila naslednje barve:

 • Magic za notranje kotičke
 • Calm in Shadow za zunanji del veke
 • For real in Shadow pod veko

Obrvi sem zelo dobro poudarila s svinčnikom, ker nisem imela pri roki gela za obrvi, sem jih fiksirala kar z lakom za lase: trik, ki vedno dobro deluje. Imam srečo, ker so goste in dolge, tako da s tem ni težav. Dodala sem rdeč lipgloss in ga med slikanjem večkrat popravila, ker imam rada intenzivne barve in rdeča šminka me vedno prepriča: malo glamurja ne škodi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Revolution Pro vsebuje tudi temnejše barve, ki delujejo nekoliko bolj zimsko, a jih bom vseeno predstavila naslednjič, saj me prav zanima, kakšen bi bil make-up v temno vijola in rjavi barvi, najbrž zanimiv! Se beremo!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Prav luštna si!
  Takšen lakec, ki se sramežljivo skriva v ozadju, imam tudi jaz. Krasen je!
  Lep pozdrav morski deklici!

 2. Barve izgledajo čudovite! Ampak pri teh paletah mi je vedno škoda, ko ene senčke uporabljam več, druge manj in mi potem prvih zmanjka.
  No,kako pa si obrvi fiksiraš z lakom? Kar direktno našpricaš?

  1. Ja, saj se meni zgodi isto. Je pa prednost ta, da ko končam z enimi, se že zaradi principa lotim drugih in potem je tako, da pridem do nekega novega make-upa, ker me vedno veseli. Obrvi pa tako: imam staro maskaro, že suho in brez barve, tisto ščetko pošpricam z lakom za lase in počešem. Res je super in zelo enostavno!

 3. Mene pa zanima s čem vam je najlažje oblikovati obrvi, da ne izgledajo preveč umetno? Meni nikakor ne uspe, trenutno imam pomado od L’Oréala.

  1. Pomado sem celo gledala, a je nisem vzela, je ok? Me je mikala…jaz oblikujem na najbolj enostaven način: pinceta, rjav svinčnik, potem pa čez lak za lase. Vse je odvisno od svinčnika, oziroma barvanja, če je preveč vsega, potem res izgledajo umetno. Najbolje je, da se narišejo sproti dlačice, izgleda zamudno, a ni, pomembna je praksa! xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.