Moje najlepše spomladanske superge

Zanimivo, kako so se športni copati v zadnjih letih spremenili. Postali so ne le nujno potrebni, temveč tudi zelo modni. Čeprav nisem ravno športni tip, je tako, da bi vsakič, ko zagledam te čudovite, pastelno obarvane športne copate, ene odnesla domov. Mehke, po svoje celo elegantne, udobne in enostavne za kombiniranje, superge so ključni del naše garderobe in spomladi jih bo ogromno. Svoje sem našla v trgovini Mass in priznam, da so me navdušile. Seveda je moje srce na strani pastelnih barv, a gremo po vrsti.

Črne superge za vsak dan

Za vse tiste moje kombinacije z usnjenimi hlačami, jeansom in črnim blazerjem, za mojo mornarsko majico na črno bele črte in za tope s čipko. Črne superge so seveda nujne in morda tudi najbolj pametna odločitev, seveda skupaj z belimi, ki so prav tako nepogrešljive.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Roza za prosti čas

In ne le za prosti čas, v resnici je pri meni roza prisotna kar vsak dan, in to je nedvomno ena izmed mojih najljubših barv! Super s trenirko in izredno lepo tudi s svetlo modrimi kavbojkami. Te superge so bile, mimogrede, tako noro mehke, da bi lahko v njih spala.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Športni copati za krilo

Kot vemo so danes izvedljive tudi te kombinacije in znajo biti prav ljubke. Krilo in superge torej, za vsak dan in za super sodobno žensko. Se tukaj prepoznate? Izbrala sem pastelne barve (kakšna novost, kajne? 🙂 ) in zelo mehak, udoben model, ki se popolnoma prilagodi nogi. Barva akvamarin je res prava za pomlad in tudi za poletne dni.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Športni copati z dolgo obleko

To je moja top kombinacija in prav gotovo tista, ki rešuje zelo pomembno zagato: kako nositi dolgo obleko. S petami je preresna, z balerinkami je ljubka, s supergami je mladostna. In to je tudi dokaz, da nujno potrebujemo vsaj ene brezhibne, snežne, brezmadežne bele superge. Vedno, prav vedno, morajo izgledati kot iz škatlice.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Malo lesketanja

Načeloma so mi všeč preprosti modeli superg in nisem za tisti bling bling učinek v smislu, da se športni copat opazi z Marsa. A seveda je vse odvisno od lesketanja in modela. Za jeans kavbojke in bomber jakno sem izbrala srebrne, rahlo dvignjene s podplatom in tudi te primerne za vsak dan.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Bež je večna in za vse čase

Izredno elegantna, večna in za dober stil. Te bež superge sem kombinirala z usnjenimi hlačami in svojim najljubšim puloverjem. Spomin na Milano in na zelo lepe čase, ki sem jih preživela v objemu najbolj pristne mode. Tudi ta kombinacija mi je bila noro všeč, tako da sploh ne vem, katero bi izbrala za svojo najljubšo. No, saj včasih niti ni potrebno, da izberemo, kajne?

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Vse predstavljene modele najdete v trgovinah Mass ter na njihovi spletni strani.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
 1. Hej,

  eno vprasanje imam. Tista dolga obleka, svetlo modra, je od Tommy H. ? Ravno jih gledam in ne upam narocit, ker se mi zdi, da bo predolga, zato sprasujem. Pa noro lepe imajo.

  Lep vikend zelim,
  Tamara

 2. Vse superge, po vašem izboru, so lepe, top! 🙂
  In tudi vse kombinacije so takšne, da bi vas človek kar “slekel” 😉

  Pozdrav! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.