Moje najljubše poletne kreme proti gubam

Poletje je čas, ko si lahko privoščimo malo več razvajanja in nege, saj imamo načeloma več ur zase in posledično smo tudi malo več v kopalnici, pred ogledalom ter opazujemo kožo. Te dni sem ves čas na plaži in veliko v vodi, vseeno pa kože ne zanemarjam, saj vem, da znam plačati posledice kasneje, zato sem raje previdna. Zavedam se, da je proces staranja neizbežen, hkrati pa imamo danes čudovito lepotno industrijo, ki nam zna ponuditi kreme in maske, ki nam vsaj malo pomagajo. Običajno ne ostajam le pri eni, ker se koža navadi; rada menjam in dopolnjujem, saj je denimo pozimi koža veliko bolj zahtevna in suha, poleti pa je čas, ko se bolj potim, zato so moje dnevne kreme serumi ali pa kreme v obliki gela, medtem ko si ponoči še vedno privoščim globoko nego, saj je takrat tudi koža najbolj dovzetna za tovrstne stvari. Izbrala sem torej kreme, ki jih najraje uporabljam; prosim, upoštevajte, da so vse globoko hranilne, torej neprimerne za zelo mastno kožo, vsekakor pa vam svetujem, da jih poleti uporabljate zvečer, pred spanjem.

Foto: Manca Kocjančič

BeeVenom Mask

Nedvomno ena izmed mojih najljubših krem. V resnici je maska, a te dni jo imam na obrazu kar celo noč in ni niti malo premastna. Trenutno uporabljam razičico Silver, odlične pa so vse. Čebelji strup deluje proti gubam na naraven način in boste zelo hitro opazile razliko. Najdete jo na spletu, tukaj.

Bee Venom Mask

Estee Lauder Advanced Night Repair

Najbolj prodajan serum v Italiji, top zadeva zato, ker je skoraj tekoč in idealen zjutraj, pod make-upom. Sicer je mišljen za nočno rabo, tako da se same odločite, kdaj. Kupila sem ga že pred leti in me je prav prevzel, tako kot vsi lepotni produkti te znamke, z ličili vred. Lahko ga uporabljate tudi v kombinaciji z drugo kremo, sploh pred spanjem. Najdete ga v Mullerju.

Estee Lauder Advanced night repair

Bobbi Brown Repair Moisture Cream

Še ena odlična znamka, ki jo najdete tudi pri nas. Bobbi Brown najbrž poznate predvsem zaradi naravnega make-upa; pred mnogimi leti sem kupila nekaj njenih krem v ZDA in so me takoj navdušile. Vse teksture so zelo lahke in mehke, zato ne gre za težke kreme, prej bi rekla za nego, ki si jo lahko privoščimo vsak dan. Zdaj najdete tudi njene Remedies, ki so primerni za več različnih tipov  kože in za pod kremo. Malo poglejte v Mullerju na Čopovi ulici v Ljubljani.

Bobbi Brown Extra Repair Moisture Cream
Bobbi Brown Remedies

Undo krema

Odličen proizvod z odlično ceno. O tej kremi sem že pisala in me je pred leti navdušila, še preden sem delila izkušnje in recenzije z vami. Tekstura je zelo dobra, učinek proti gubam tudi. Najdete jo na spletu ter v trgovinah Sensilab.

Undo krema

Kiehl’s Vitamin C Serum

Kupila sem ga v tujini in je odličen, a kot mi je svetoval prodajalec, ga je nujno treba uporabljati v majhnih dozah, ker je močan. Po nanosu je koža zelo topla, zato ga uporabljam izključno zvečer (sem poskusila tudi pod make-upom, a je premasten in naredi grudice). Odličen pripomoček za vse vrste kože, kot booster, ki te v trenutku zbudi in poskrbi za zelo gladko kožo.

Kiehl’s Vitamin C Serum

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.