Moje tri izbire za “malo” črno obleko

V resnici ni vedno mala, je pa vedno črna. Zdi se mi zelo zanimivo in novo, kako je pravzaprav črna močno prisotna v letošnjem poletju. Na začetku sem pričakovala predvsem resne in elegantne koktajl obleke, nakar sem ugotovila, da so še najbolj aktualne tiste dolge, boho, rahlo prosojne, skoraj vedno bombažne in prav gotovo zelo priročne za vsakdanje življenje. Če ste ljubiteljice te barve, potem je že tako, da jo boste hitro razumele in sprejele, v nasprotnem primeru pa jo boste morda vsaj začele gledati. In tudi to je nekaj.

Kempinski Portorož
Foto: Zen
Foto: Zen

Že prejšnji teden sem pisala o čudovitem butiku Paola v Hotelu Kempinski v Portorožu, do katerega pridete tudi po spodnji, sprednji strani in ga res ne morete zgrešiti, saj greste do njega naravnost s parkirišča ob pločniku, zraven butika pa je po novem slaščičarna in kavarna. Medtem, ko vaš dragi pije kavo in za vas že naroča limonado, se lahko same prepustite užitkom lepega v butiku, ki resnično ponuja ogromno lepih kosov. Tokrat sem sprejela izziv in se osredotočila na črno barvo, kar je zame neobičajno, ker je ne nosim veliko, mi je pa vseeno všeč. In tukaj je moja izbira.

Izbira #1 Mala črna obleka

Teh ni nikoli dovolj in prav zato so mi noro všeč. Mala črna je nujna v omari vsake ženske, tako kot mala bela. Ta model je še posebej eleganten, je pa zelo zdramatiziran, če obujemo nizke sandale ali nekaj srednjega. Ni pa za superge, saj gre za zelo elegantno čipko. Všeč mi je bila zato, ker je tajlirana in oblikovana po telesu. Res super izbira za službo in za kakšen poseben večer. Tudi verižici sta posebni in dodata kanček glamurja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Izbira #2 Dolga etno obleka

Všeč mi je, da smo jo kombinirali z nizkimi, afriškimi sandali in tudi ti so prava pridobitev butika, saj jih je Paola dejansko našla v Afriki, so ročno izdelani, usnjeni in super kvalitetni. Rahlo prosojna, v zgornjem delu pletena in z zelo lepim detajlom na hrbtnem delu. Zelo mi je pri srcu bombažna gaza, ker je rahlo prosojna, zato so te obleke idealne čez kopalke, za na kavo med kopanjem, pa tudi za sprehod po mestu (retro spodnje perilo, z visokimi hlačami je tukaj nujno potrebno).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Izbira #3 Dolga obleka za na plažo

Morda je v tem primeru moja najljubša in v njej sem se tudi odlično počutila. Prava dolžina, prava tekstura in zelo lahka tkanina, kot bi bila popolnoma brez vsega. Navdušilo me je prav vse, tudi prosojni spodnji del, ki pa omogoča, da ga nosimo s kombinežo in tako postane manj seksi. In zelo lepo je vezenje, tako kot nakit, ki ga je dodala Paola. Roza v bež barvi, debela verižica in uhani: res top.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kako vam je črna všeč?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
  1. Sicer se tudi jaz izogibam crni, ker mislim, da ni primerna za mojo svetlo polt. Ampak tole drugo bi pa kar imela. Cudovita je, sploh na tebi.

  2. Pozdravljeni.
    Lepe so vse tri, zame je sicer najlepša druga, ampak … ali vidim prav, da sta komentarja pri drugi in tretji obleki zamenjana?
    Lepo popoldne želim.

  3. najprej sem pomislila crna in Lorela poletje je ko pa sem videla…wau top. Me zanima je kaksna obleka, ki iz vas ne naredi “angela” cudovito, bravo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.