Moroccanoil in nega las po poletju

Zgodbo morda že poznate ali ste zanjo slišale. Moroccanoil je v svetu nege las ena izmed vodilnih znamk, ki je že od samega začetka prepričala z odlično linijo, predvsem pa s čarobnim oljem, ki noro diši. No, ta dišava si zasluži še eno poglavje, ker je res neverjetna, tako dobra, da je takrat, ko so naredili mus za telo v omejeni izdaji, šla za med. Ženske bi se v tem vonju najraje kopale, ker sprošča vse čute in podari nebeški občutek lepote. A Moroccanoil je veliko več kot le vonj, je pravzaprav ritual, ki si ga je dobro privoščiti in ga vsaj malo poznati. Sama ga uporabljam že kar nekaj let in skozi čas sem se naučila, da velja zlato pravilo: manj je več. Malo izdelka za velik učinek, če pa pretiravaš, postanejo lasje hitro težki, kar je jasen znak, da so dobili preveč produkta.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Moroccanoil je namreč postala svetovno priznana blagovna znamka, ki so jo za svojo vzeli največji svetovni zvezdniki, uredniki najprepoznavnejših modnih revij in filmski stilisti. Madonna, Vanessa Hudgens in Mariah Carey so le nekatere izmed zvezdnic, ki prisegajo na Moroccanoil in ga pri negovanju svojih zavidanja vrednih las uporabljajo vsak dan. Poleg vrste svetovno znanih uporabnic pa se Moroccanoil lahko pohvali tudi z uspešnim prebojem na modne piste in v zaodrje tedna mode v New Yorku in Milanu. In od kod izvira magična formula uspeha? Odgovor je preprost! V arganovem olju – osnovi vseh izdelkov Moroccanoil. Argan namreč velja za izjemno častitljivo drevo, ki ga mnogi poznajo tudi pod imenom »drevo življenja«. Zaradi svojih plodov, ki na telo učinkujejo izjemno blagodejno, pa je zelo priljubljen tudi v naravnem zdravstvu.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lasje se iz krhkih in poškodovanih pretvorijo v močne in voljne. Ekskluzivna formula poleg tega, da podarja naravno gladkost in sijaj, izboljšuje stanje las, ki so z vsako uporabo bolj zdravi in lepi. Gre torej za izdelke, ki lasem omogočajo, da hitreje rastejo, saj se z redno uporabo prenehajo lomiti. Sama sem zelo navdušena nad tretmajem Hydrating, ki torej dobro vlaži. Vse produkte najdete na spletu na www.click2chic.si. Oba kita, Repair in Hydrating, sta vrhunska, zelo dobra nega po poletju, ko lasje potrebujejo nekoliko več pozornosti. Če samo pogledamo naravo in opazimo listje, kako prijetno pada, nam je jasno, da se podoben proces dogaja tudi v nas. Zdaj je namreč obdobje, ko se tudi lasje obnavljajo in kar dobro je, če jim pomagamo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.