Must have blazerji te sezone

Prehodno jesensko obdobje je eno mojih najljubših za ustvarjanje modnih videzov. V igri je plastenje različnih modnih kosov pa seveda jakne, pletenine, in še bi lahko naštevali, brez katerih ni prave jeseni. Med must have jesenske mode spadajo tudi blazerji in tukaj je izbor najbolj zaželenih. Črn oversize blazer je na čistem vrhu priljubljenosti zaradi vsestranskega videza ter številnih možnosti za kombiniranje. Takoj za njim pa je usnjen blazer, ki je brez dvoma najbolj opažen kos uličnega sloga med fashionistkami.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: H&M
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Med jesenskimi barvami blazerjev pa so zemeljski odtenki tisti, ki navdušujejo. Prej omenjen usnjen blazer je lahko tudi v rjavi barvi in nosile ga v boste lahko na jeans, nevtralne odtenke in še in še. Bež blazer je zamenjal belega in tudi v matchy-matchy kombinacijah pride do izraza. Modni strokovnjaki svetujejo, da če to jesen stavite le na en nakup novega blazerja, je to brez dvoma v bež barvi, saj ga boste lahko nosile ne glede na letni čas. Med kroji so še vedno IN širši modeli, ki jih lahko plastite.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če pa si želite malce popestritve, so karo blazerji tisti, ki vas bodo očarali. Če smo prej govorili o črni in zemeljskih odtenkih, si lahko v kombinaciji s karom omilsite tudi barve. Detajl modre, roza, oranžne in rumene – izbira je res velika. Te lahko nosite vsak dan, ko si želite kanček sofisticiranosti. Te pa pridejo še tako v poštev vsem poslovnim damam, ki ste rade urejene.

vir: Pinterest
vir: zara
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.