Na Milanskem tednu mode v odlični družbi

Milanski teden mode, prizorišče in inkubator najnovejših modnih trendov, je vedno mesto, kjer se prepletata tehnologija in estetika. Svet mode nas vsako leto preseneča s svojo inovativnostjo in občudovanja vrednim oblikovanjem, vendar pa se tudi svet tehnologije nenehno razvija. In čeprav se zdi, da sta moda in tehnologija dva različna svetova, se v resnici pogosto prepletata, pri čemer tehnologija igra vse večjo vlogo pri oblikovanju sodobnega sloga.

Foto: Zen
Foto: Zen

Saj veste kako je s telefoni: noro napredujejo. Napreduje tehnologija, dizajn, funkcije in tudi naše potrebe, ki so, resnici na ljubo, povsem drugačne od moških. Osebno sem za kompaktne oblike in priročno velikost, ki je primerna tudi za majhno večerno torbico, zato pri meni odpadejo velike okorne naprave, saj so za moj življenjski slog neprimerne. Zato me je zelo navdušil novi telefon Samsung Galaxy Z Flip5, saj ga imaš lahko vedno v žepu ali najmanjši torbici. Tako je vedno pri roki, da ujameš tudi najbolj nepričakovane trenutke. Sploh ker za zajemanje fotografij telefona sploh ni treba odpreti. Vse lahko narediš kar na velikem zunanjem zaslonu.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Priznam, da je bil na tednu mode v Milanu moj najboljši prijatelj in sem v njegovi družbi zelo uživala. Mini naprava je pritegnila kar nekaj radovednih pogledov, tako prijatelji kot prijateljice so ga hitro opazili. Zanimale so jih tiste klasične stvari, ki nas običajno zanimajo pri pametnem telefonu: “Kakšne so slike?”, “Kakšni so videoposnetki?” Na koncu je to res tisto, kar pri telefonu še največ pomeni, da lahko z njim shranimo najlepše trenutke na najpreprostejši način. Danes se res malokrat odločimo za tisk fotografij. Imamo jih na telefonu in tako izjemne trenutke podoživljamo kadarkoli želimo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Na svetovnih modnih revijah je hitrost ključnega pomena – moraš biti pravočasen, da ujameš trenutek, sicer ti enostavno uide iz rok, kar pozneje obžaluješ. To je tudi razlog, zakaj sem tako navdušena nad praktičnostjo tega srčka, saj ga lahko držiš v roki in si takoj pripravljen za zajemanje trenutkov, pri čemer so posnetki resnično vrhunski. S prihajajočim oddihom v Italiji med krompirjevimi počitnicami pa se že veselim, da bom ujela nove slike in videoposnetke! Poleg živahnih barv, od katerih zagotovo izstopa nova modna sveža mentol zelena, je tukaj še ena super lastnost: dobra zmogljiva baterija, ki zdrži več kot cel dan in hitro, ampak res, zelo hitro polnjenje. Tako da si nemudoma spet pripravljen za akcijo, tudi če se baterija izprazni.

Foto: Zen
Foto: Zen

Ko je telefon zaprt lahko praktično vse uredite na lepem, jasnem in večjem zunanjem zaslonu, na katerem imate prav vse, tudi vreme in glasbo! Le tega si prilagodite po svojem okusu, da bo dizajn in tema zaslona popolnoma prilagojena vam. Preden se uporabnik poglobi v zmogljivost najnovejšega Samsung prepogljivega telefona Galaxy Z Flip5, že površinske specifikacije in konec koncev tudi izgled namigujejo, da je do nadaljnjega to najboljše, kar premorejo proizvajalci mobilnih telefonov.

Foto: Zen
Foto: Zen

Ker vsi radi uživamo v ustvarjanju selfijev, je ta telefon idealen za tovrstne potrebe. Telefon omogoča enostavno zajemanje selfijev s pomočjo sprednje kamere, in z napredno Super Clear lečo so fotografije izjemno ostre, pri čemer se moteče svetle luči v ozadju zmanjšajo na minimum. Za popolne trenutke z vašimi najbližjimi pa vam je na voljo kamera FlexCam, ki jo lahko aktivirate brez odpiranja telefona, omogoča pa vam, da selfije posnamete tudi na razdaljo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.