Naj zadiši po tropski naravi

Vroči poletni dnevi kar kličejo po svežini, tudi v modnem in lepotnem svetu. Navdiha za naš vsakdanji look pa ne črpamo zgolj iz svetlih, svežih in pastelnih tonov, lahkotnih materialov ter elementov morja, temveč se po inspiracijo poletnih podob vsakokrat zatekamo tudi v tropske kraje, sploh med tropsko naravo. Slednja se kaže predvsem pri potiskih, ki so zadnja leta resnično preplavili skoraj vse modne kose, od dolgih, plapolajočih oblek in crop topov, pa vse do razkošnih kril, kostimov in kombinezonov, kratkih hlač, kopalk in kopalnih brisač. Tropsko se je torej obarvala naša celotna podoba, mnoge pa si jo privoščijo kar od glave do pet, vključno z bucket klobučkom in wedge sandali.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tudi to poletje lahko torej občutimo popularnost tropskih podob, kot so na primer potiski bananinih listov, palm in kokosovih dreves, bohotnih rož in ostalih rastlin, ne manjka pa seveda niti sadja, sploh lubenic, banan, mangov, ananasa in podobnega, pa tudi živali, kot so recimo papige, želve in pisane ribice. Znova se torej čuti energičnost poletnih outfitov, kar pomeni, da si z veseljem privoščimo obilico zelene, rumene, rdeče in modre, ki jih je skoraj obvezno združevati z naravnimi elementi, kot sta na primer slama in vrv.

Pinterest
Farm Rio

In kateri so tisti najbolj IN tropski kosi ta hip? Vsekakor predlagam, da pokukate med dvodelne komplete, sploh med tiste, kjer glavno vlogo dueta igrata kratek top in dolgo, na A krojeno krilo. Prav tako so super modne tropsko potiskane maksi obleke z volančki in naborki, seveda so must have tudi tovrstne kopalke, sploh enodelni modeli, nenazadnje pa bomo v trendu tudi takrat, ko izberemo bolj prefinjene bluze brez rokavov in pižamasto navdihnjene, precej široke hlače z visokim, vsekakor znova poudarjenim pasom.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.