Najboljše šminke ta hip

Saj vem, da nosimo maske, ampak jih jaz še vedno uporabljam in obožujem. Vztrajam zato, ker so ustnice brez šminke puste in četudi gre le za Labello, ki ga mimogrede obožujem, nekaj masnega in bleščečega na njih pač mora biti. Hkrati verjamem, da se bomo prej ali slej tudi maske znebile, zato so šminke v moji kopalnici stalnica in danes sem za vas izbrala najlepše, najboljše in tudi najbolj zanimive.

Chanel Rouge Coco Bloom

Neverjetno se mi zdi, da so si pri Chanelu zamislili kar 20 različnih odtenkov! To šminko izberem ne le zaradi barve, temveč tudi zaradi teksture in vsebine: je super glossy, zelo obstojna, mehka in plumpy – torej poskrbi, da izgledajo ustnice optično večje!

Chanel Rouge Coco Bloom
Chanel Rouge Coco Bloom

Hyaluronic Happikiss Charlotte Tilbury

Med najmočnejšimi trendi ličenja tega leta 2021 so barvni balzami za ustnice, saj znajo združiti enostavnost nanosa, nego in estetsko prijeten rezultat. Na tem področju zmagajo šminke Charlotte Tilbury; linija Happikiss je vrhunska in vsebuje veliko negovalnih in gladilnih naravnih olj. Poleg tega gre za šminke, ki podarjajo naravno, svetlo in elegantno barvo, na voljo pa je osem barv.

Hyaluronic Happikiss Charlotte Tilbury
Hyaluronic Happikiss Charlotte Tilbury

Gucci Rouge de Beauté Brillant

Priznam, v tem primeru gre tudi za tako lepo, estetsko šminko, ki postane v torbici še več kot le modni dodatek (embalaža je umetniško delo). Nedolgo tega je Gucci lansiral svojo linijo lepotnih izdelkov, ki med drugim vsebuje tudi vrhunske pudre. Šminke so na pol hibridne, ker se nahajajo nekje med kozmetičnim in negovalnim izdelkom.

Gucci Rouge de Beauté Brillant
Gucci Rouge de Beauté Brillant

YSL Rouge Pur Couture

Tukaj je še en gigant lepotne industrije, YSL. Satenaste šminke so na voljo v desetih barvah, narejene po formuli, bogati z odsevnimi voski in mikrokristali, ki ne zagotavljajo le super, seksi sijaja, temveč tudi pigmentirano in res dolgo obstojno barvo!

YSL Rouge Pur Couture
YSL Rouge Pur Couture

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.