Najlepše pričeske na ulici med tednom mode

Res je, drage moje, na ulici se vedno nahajajo najbolj zanimivi trendi. Kreatorji črpajo navdih prav iz uličnega stila, opazujejo mlade generacije ter njihovo kombiniranje trendov in kosov, ki so si med seboj različni: preprosti in razkošni, dragi in dostopni, izredno lepi in manj lepi. Moda je pač takšna: zelo vihrava in vedno pripravljena na nove interpretacije. A to ne velja le na področju oblek, tudi pričeske zahtevajo svojo zgodbo, med tednom mode pa vedno opazimo veliko zanimivega in običajno elegantnega, saj se ženske za modne revije zelo uredijo in takrat pokažejo najlepšo plat.

Speto in zelo na easy

Kot Helena Bordon, ki si tudi zaradi svetle barve lahko privošči tovrstno pričesko, ki zelo pride do izraza.

Vir: Grazia.it

Nove blondinke

Torej ne tako zelo svetle, temveč odete v temnejše in toplejše tone, da je vse skupaj zelo naravno. Navdih naj bo Natalia Vodianova, večno mlada.

Vir: Grazia.it

Samo na eni strani

Kot manekenka Romee Strijd, enostavno in lepo, sicer gre za pričesko, ki zahteva daljše ali podaljšane lase in vedno dobro deluje.

Vir: Grazia.it

Velik frufru

Navihano in mladostno, frufruji so tukaj in odpirajo novo sezono, čeprav niso nikoli šli iz mode. Lepi so na tistih, ki nimajo prav gostih las in so zato zelo obvladljivi.

Vir: Grazia.it

Na pol speto

Kot Olivia Palermo, mojstrica elegance, ki preprosto zna. V bistvu je vedno lepa in urejena, karkoli naredi s svojimi lasmi.

Vir: Grazia.it

Midi dolžine

Za tiste, ki niso niti za dolgo niti za kratko, prej za nekaj vmes – zato ta pričeska dobro deluje. Lasje do ramen torej, če so rahlo valoviti, toliko bolje.

Vir: Grazia.it

Popolnoma gladko

Je ponovno v modi, prav gladko, gladko, torej narejeno z likalnikom, kot smo nosile pred desetimi leti. A kot veste, se vse vrača, ne le moda, tudi pričeske.

Vir: Grazia.it

Zelo vintage

Ni za vsako, morate biti malo pogumne in pripravljene tvegati. Gre za ostro pričesko, ki ne bo pristajala vsem, recimo, da moraš biti tip.

Vir: Grazia.it

Dve barvi

Kot Veronika Heilbrunner, ki se poigrava z dvema odtenkoma blond barve: ena je zelo naravna, druga pridobljena. Ombre je še vedno aktualen, ni kaj.

Vir: Grazia.it

Kite

So nepogrešljive in dejansko je tako, da so ravno prav navihane ter elegantne, da jih lahko nosimo povsod. Osebno sem za eno, je čisto dovolj, a jasno je, da si lahko mlada dekleta privoščijo veliko več. Kot Caroline Daur.

Vir: Grazia.it

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.