Najlepši poletni kombinezoni

Zanimivo, kako je kombinezon kos, ki se ga še vedno malo bojimo, hkrati pa mislim, da ko ga enkrat oblečemo, prav hitro ugotovimo, kako je pravzaprav udoben. Ima eno slabost, in sicer praktičnost takrat, ko potrebujemo kopalnico, zato se mi zdi, da je najlepši, ko si ga omislimo namesto večerne obleke ali poleti, namesto kratke oblekice. Kombinezon je torej lahko dolg in povsem svečan, eleganten ali pa razigran in kratek, in verjemite, da je zelo uporaben.

ELIE SAAB via Netaporter
EMILIA WICKSTEAD via Netaporter
CUSHNIE ET OCHS via Netaporter
T BY ALEXANDER WANG via Netaporter
TEMPERLEY LONDON via Netaporter

Ogromno kreatorjev in blagovnih znamk ponuja lepe kombinezone, zato gre za kos, v katerega je vredno vložiti. Če si omislite vsaj eno ali dve različici za svojo garderobno omaro, ste na konju. Res da ga ne boste veliko nosile, ampak pride prav, marsikdaj kot alternativa klasični dolgi obleki ali kot malo drugačen outfit za poletno noč. Ostanite pri klasičnih barvah, beli, črni, zemeljskih odtenkih, in si zapomnite, da so enobarvni kombinezoni elegantnejši od tistih, polnih potiskov in rožic; slednji so sicer zelo lepi kot dnevna izbira, niso pa najbolj primerni za zvečer. Seveda so izjema različice s čipko in bleščicami, saj že sam material deluje zelo elegantno, torej je primeren za posebne priložnosti.

ALICE + OLIVIA via Netaporter
ADAM LIPPES via Netaporter
ANTONIO BERARDI via Netaporter
RACHEL ZOE via Netaporter
SELF-PORTRAIT via Netaporter

Dolge kombienzone nosimo s petami, ker tako optično podaljšamo silhueto in poskrbimo za sofisticiranost. Kratke kombienzone nosimo tudi z nizkimi sandali in balerinkami, japonkami ali gležnjarji, odvisno od vašega okusa. Veliko je modelov z različnimi in zelo zanimivimi razporki, denimo takšnimi, ki razgaljajo trebuhe in delujejo kot crop top v kombinaciji s hlačami z visokim pasom. Prav tako najdete kombienzone z golimi rameni ali odprtim hrbtom. Vsi našteti modeli so nekaj povsem novega in drugačnega, ne zahtevajo veliko nakita, uporabljajte le visoke pete in malo trobico. Pazite tudi na material: če so preveč lahki in nepodloženi, jih ne boste veliko nosile, ker se zelo mečkajo in so na pol prosojni na stegnih in zadnjici, kar ni hvaležno.

ELLERY via Netaporter
JOHANNA ORTIZ via Netaporter
ROSIE ASSOULIN via Netaporter
NEEDLE & THREAD via Netaporter
NEEDLE & THREAD via Netaporter

Za kakšen modni intermezzo je kombinezon zelo dobra rešitev!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.