Napihnjeni rokavi vsepovsod

Hladni meseci so letos ponovno ponudili obilico novih ali še prej prenovljenih trendov, v katerih smo verjetno nekoč že uživale, dandanes pa jih ponovno vpletamo v nekoliko sodobnejše zgodbe s pridihom retro izgleda. Spet so v ospredju predvsem detajli in kroji, ki se to zimo večkrat zgledujejo po 70. in 90., kjer je modnih podob za navdih zares ogromno. Med take lahko v prvi vrsti prištevamo tudi napihnjene rokave, ki so velik del modnih smernic postali že prejšnjo sezono, a so zares zaživeli tudi v teh zadnjih mesecih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat je ta eleganten in hkrati vpadljiv detajl moč zaslediti predvsem pri pleteninah, kot so mehki, oversize puloverji in puliji, pa tudi jope in celo pletene obleke. Čudovito se podajo obilnim pleteninam, h katerim si nadenemo naprimer overknee škornje ter pokrivalo, opazne uhane ter drzno šminko in look je popoln.

Ganni via Net-a-Porter
Ann Demeulemeester via Net-a-Porter
Bassike via Net-a-Porter

Še eden od kosov, kjer so tovrstni rokavi postali pravi must have, so lahkotne bluze, lahko tudi obleke, za piko na i pa so skoraj vedno prisotni še visoki ovratniki, zaključeni s pentljo. Gre za izredno prefinjen kos, ki pa ga lahko nosimo tako za dnevne kot večerne priložnosti, v pravi kombinaciji pa z njim ne moremo zgrešiti niti ob prazničnih zabavah in posebnih priložnostih. Predvsem so mi všeč kombinacije z usnjenim mini krilom ali pa s širokimi hlačami z visokim pasom, ki so to zimo vsekakor nujni kos naše domače garderobe.

Johanna Ortiz via Net-a-Porter
By Malene Birger via Net-a-Porter
Alexachung via Net-a-Porter

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.