Nasveti za pričeske, da boste izgledale mlajše

Drage moje, nasvetov na tem področju je res veliko, a na prvo mesto bi postavila barvo. Spreminjanje odtenka las je način, da osvežite svoj videz, vendar vas lahko ekstremne spremembe (kot so črna, ultravijolična ali platinasta) na koncu tudi postarajo. Drugič, poskusite s frufrujem. Večina nas tega povezuje z mladostjo – navsezadnje, koliko nas je imelo “šiške”, ko smo bili majhne? Najbrž vse. A pri tem nasvetu ne govorim o zaokroženih otroških šiškah, ki jih pač nosijo otroci, temveč o bolj prefinjenih slogih, kot sta šiška ob strani ali večplastna šiška. Daljša je idealna za prikrivanje procesa staranja in gube na čelu, saj zmehča poteze, poudari oči in podari malo več mladosti. Najbolje je, da frufruju dodate male plasti, tako da je vse v gibanju, brez trdih, začesanih las, ki so videti kot čelada.

Vir: Pinterest

Ni skrivnost, da lasje s staranjem postajajo tanjši. To pomeni, da je več vidne kože na lasišču, tu in tam nastanejo luknje in prečke so veliko bolj vidne. Hiter trik, da bodo vaši lasje videti gosti, je, da zapolnite prostore z redkimi lasmi s pudrom za popravilo korenin. To je super nasvet za bele lase in tudi zato, da zapolnimo prazne prostore. Še en način za hitro krepitev las? Povečajte volumen s posebnim produktom za korenine, da zagotovite, da lasje niso ravni ali tik ob lasišču. Še en znak staranja las in pramenov? Barva postane manj bleščeča, skoraj mat in je brez sijaja. Če želite, da bodo vaši lasje videti najboljše in najbolj bleščeče, se prepričajte, da uporabite kombinacijo šampona in balzama, ki ne vsebuje kakršnih koli sestavin, ki motijo lasišče ​​ali razbarvajo lase.

Še en nasvet je, da si le privoščite rep, ko je možno. Nič ne deluje tako mlado in elegantno kot razmršeni čop, zato si ga le privoščite! Za ustvarjanje večjega volumna in teksture vedno uporabite veliko suhega šampona ali produkta za teksturo. Lahko izberete tudi obarvane produkte, stavite pa na zlate in tople tone z različnimi odtenki. Izogibajte se pepelnim tonom, ki so lahko zelo podobni sivim in vas bodo postarali. Moj nasvet: če so lasje v redu, ne pozabite na obrvi. Drznejše, definirane obrvi dajejo iluzijo mlajšega obraza, zato vsekakor vložite v izdelek, ki bo pomagal zapolniti morebitne luknje ali puste obrvi. Poiščite formulo, ki je miks med svinčnikom in prahom, tako da boste z natančnostjo dobili mehko in naravno linijo obrvi.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.