Ne pozabite na pokrivala

Dolgi, vroči dnevi so postali naša stalnica. Poletje je zaživelo v vsej svoji lepoti in prišel je čas kopalk, lahkotnih kratkih oblek in seveda pokrival – na katera ne smemo pozabiti. In ravno letošnje leto je precej pestro kar zadeva naše naglavno okrasje, zato verjamem, da se najde nekaj za vsak okus. Če so v mrzli sezoni kraljevale okorne daddy superge in veliki športni copati, je sedaj čas za tako imenovane dad kape. To so športne čepice s šiltom, ki bodo všeč vsem športnim navdušenkam. Te so lahko čisto navadne, enobarvne, ali pa pisane z različnimi vzorčki pa tudi logoti modnih znamk. Zanimive so tudi čepice s šiltom iz rafije – a o tem trendu še več v nadaljevanju. Nesmemo pozabiti tudi na športno bucket hat poktivalo, ki se je najbolj prijelo izmed vseh čepic. Vedrasta oblika je požela slavo in modne navdušenke so jo pokazale v sto in eni kombinaciji.

vir foto: Pinterest
vir foto: glowsly.com
Gucci
vir foto: glowsly.com
Faithfull The Brand

IN so prej omenjena pokrivala iz rafije oziroma slamniki. Letošnjo sezono se ti veliki, opazni in brez dvoma spadajo pod statement modne kose. Različne modele ponujajo skoraj vse modne znamke z modnimi dodatki. Izbirate lahko med različnimi barvami, a klasična bež je izbira, s katero ne morete zgrešiti. Omislite si slamnik s kakšnim zanimivim detajlom, kot je pentlja ali pa različni barviti trakovi. Zadnji trend, ki bo prišel v poštev, sploh za na plažo, so oversized klobuki iz mehkih materialov, ki se kar pregibajo na naših glavah. Floppy klobuki so zabavni in ravno prav igrivi; in poseben x fakor jim doda tudi pisan vzorček, ki ne sme majkati. Od rožic, pik, črt ali pa celo živalskih potiskov, če imate rade opazne modne dodatke je floppy klobuk kot nalašč za vas.

vir foto: glowsly.com
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: glowsly.com
Gucci
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.