Nekaj izvirnih idej za poletni make-up

Res je, da topla sezona zahteva manj ličenja, a hkrati je vseeno lepo, če si tu in tam privoščimo lep make-up. Morda ne ravno za na plažo, za kakšen poseben večer ali večerjo, ko si želimo biti nekoliko bolj urejene. Poleti make-up narekuje manj proizvodov in lepo kožo; dosežemo jo predvsem s pravo podlago, ki mora biti nekoliko lažja. Puder lahko torej zamenjamo za navadno BB ali CC kremo, če je na vodni osnovi, toliko bolje, ker bo tako koža lažje dihala. Dodajte malo rdečila za lička, lahko tudi šminko v roza barvi, ki jo potem tapkate na ličkih in če je nekoliko bolj mastna, nič zato, ker bo učinek pravi.

Oči. Lahko jih zelo poudarite ali poudarite le trepalnice; osebno imam rada kombinacijo med trepalnicami in modrim svinčnikom za notranji del veke, kar pa ni nujno; ko sem zagorela, je tudi maskara čisto dovolj. Ne pozabimo na obrvi, ki morajo biti urejene in lepo počesane, tudi s pomočjo prosojnega gela. Če ste za senčilo, potem izberite zlate odtenke ali nekaj na osnovi roza-breskev: te barve zelo dobro poudarijo oči.

Ustnice. Tudi ustnice naj bi ostale naravne, a če vam je všeč rdeča barva, bo prav tako super. Izberite barve, ki so dovolj mastne in bleščeče, lahko si omislite tudi svinčnik v naravni barvi in potem dodate prosojno bleščilo. Ostanite skladni z barvami, naj bodo ustnice in oči usklajene!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.