Nekaj zanimivih jesenskih trendov

Morda se bomo za te kose odločile že septembra, morda malo kasneje, saj imam občutek, da vse zelo težko spustimo poletje in govorimo o jesenski modi takrat, ko postane listje prijetno obarvano. No, takšna sem vsaj jaz! A tudi letošnja jesen bo prinesla nekaj lepih trendov in bo, po eni strani, nadaljevanje prejšnje, saj opažamo trende, ki se ponavljajo: bela barva, živalski vzorec, kamelji odtenki in bleščice. Za vas sem izbrala nekaj najbolj zanimivih smernic.

Živalski potisk

Najbrž se ga ne bomo nikoli znebile, a kot vidim, to niti ni naša želja. Živalski potisk zna biti zelo lep in zanimiv, če ga dobro kombiniramo, osveži podobo in nam podari pravo mero agresivnosti.

Vir: Pinterest

Bela barva

Ostaja elegantna, čista in popolna. Brez nje preprosto ne gre. Všeč  mi je zato, ker nam omogoča, da tudi v mrzli sezoni nosimo kose, ki jih oblečemo poleti, kar je dobro in smiselno. S pravimi dodatki in pleteninami postanemo ledene kraljice mrzle sezone.

Vir: Pinterest

Roza flamingo

Je nekaj novega in morda ni tako enostavna za nošnjo. Je pa opazna. Roza flamingo je tisti najbolj intenziven odtenek roza barve, ki prav gotovo ni za vsako žensko, in četudi smo ga na revijah videli od glave do peta, je realno življenje druga zgodba. Pa vendar, v majhnih količinah, zakaj ne?

Vir: Pinterest

Še vedno rože

Potiski so ključnega pomena. Velike rože se bohotijo povsod, majhne so za najbolj romantične in zgodba se torej nadaljuje. Vse te dolge, čudovite obleke, ki jih poleti obožujemo, postanejo del jesenske garderobe. Dodamo daljšo pletenino ali blazer, škornje in to je to.

Vir: Pinterest

Pletenine

Brez njih ne gre. Pletenine nas lepo grejejo, še vedno bodo večje in ohlapne za tisti “cozy” učinek, ki ga zdaj že dobro poznamo in morda tudi obožujemo. Pletenine bodo pisane ali enobarvne, ne vidim enotnega trenda, vidim samo, da so zelo prisotne in dokaj velike.

Vir: Pinterest

Klasična kamelja

Spominja me na Max Maro, na tisti znamenit plašč, ki bi ga vse rade imele, je pa nesramno drag. Odtenek je noro lep in pristaja vsem, deluje klasično, elegantno, prefinjeno in, da, tudi jesensko. V resnici gre za barvo, ki jo nosimo tudi poleti, a morda se zanjo ne odločamo tako pogosto. No, jesen bo njen čas.

Vir: Pinterest

Karo vzorec

Nadaljevanje stare zgodbe, a kaj ko je karo tako lep, zato ga prav gotovo še nismo site. Ko se bo poletje končalo, bo karo vzorec tisti, ki bo postal most med eno in drugo sezono. Še vedno v temno modri, zeleni ali črni različici in seveda super šik ter glamurozen tako, kot zna vedno biti.

Vir: Pinterest

Fatalna črna

Najdemo jo predvsem za večerne outfite, a kaj ko postanejo večerni outfiti zelo hitro tudi dnevni, dodamo samo nekaj drugačnih kosov za ravnovesje in zadeva je rešena. Črna z bleščicami torej, veliko prosojnega in tila, dolge oblike in perje. Črna deluje fatalno, skrivnostno in vedno seksi, zato nam je všeč.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Jesen je precudovita, lahko kot indijansko poletje, morda pa dezevna in celo meglena, ali pa se z nami poigrava burja, oblacila pa se tako nezno prilagajajo vsem tem spremembam…Lorella, hvala vam za cudovite modne ideje. M

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.