Neverjetne neveste Elija Saaba

Ko pišem o Eliju Saabu, libanonskemu kreatorju, nikoli ne vem, kakšne besede uporabljati. Dejstvo je, da so njene kreacije prava poezija, brezčasne in popolne, kot vse popolne stvari, pa ne potrebujejo prav veliko besed. Ko je moda preprosto lepa, ženstvena in elegantna, je dovolj, da jo gledamo, saj imajo obleke svoj jezik, jezik brezhibne estetike, ki ga razumemo vsi. Saab je genij in na področju poročne mode velja za kreatorja, ki mu ni para. Dolge obleke, razkošne v slogu princeske, seksi in na sireno, z botaničnimi dodatki ali gladke, vedno jemljejo dih, zato si drznem reči, da so sanje prav vsake neveste. A saj veste, kako je s tem, poročna moda zna biti res draga, v tem primeru cene niso najbolj dostopne, a sanjati ni greh, zato vam danes predstavljam njegovo najnovejšo poročno kolekcijo.

Veliko se vrti okoli rož, tila in čudovitih izrezov, vodilna barva pa ostaja bela; če so bile v preteklosti aktualne tudi druge, predvsem pastelne barve, smo se zdaj vrnili h klasiki in bela ostaja edina možna izbira. Silhuete so zelo dodelane in kar drsijo po telesu; bogastvo oblek pa zahteva preprost nakit in čevlje, saj gre za kreacije, ki si želijo biti glavne akterke poroke in vedno jim tudi uspeva. Med najlepšimi povratki na področju poročne mode je tančica, ravno prava za cerkev, a tudi drugače, saj nevesti podari kanček dramatičnosti, ki je vedno super dobrodošla. Vsak model je po svoje razkošen, ker Elie Saab ustvarja za žensko, ki si želi biti opažena, je edinstvena in zelo samosvoja.

Težko je izbrati, kajne? Jaz se sploh ne morem nagledati …

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.