Ni ga čez udobje in zato obožujemo Katie Holmes

Kdo bi mislil, da bom kdaj tako navdušeno pisala o outfitih in modnih kombiancijah, ki niso ravno moje. A veste, kaj mi je pri modi všeč? To, da je zelo populistična in vsaka izmed nas ima možnost, da jo interpretira po svoje. O Katie Holmes sem že mnogokrat pisala, ampak ne, ni dovolj, morda tudi zato, ker je najbolj zaznamovala letošnje poletje in ne, ni naredila nič posebnega (čeprav je izšel njen nov film), je pa navdušila s supergami, Birkenstock sandali in balerinkami, ki so kot copatki.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Za hojo po mestu je potrebna neka mera udobja in Katie to igro zelo dobro obvlada. Kavbojke, navadna majica, pisana maska, speti lasje. Čeprav je tako normalna, je hkrati vrhunska in prav v tem je njen čar. Njena zadnja slika nam jo pokaže ponovno v Birkenstockicah in, kaj naj dodam, vrhunska je! Prav spomnila sem se bralke, ki je napisala, da so res udobni sandali in zdaj že razmišljam, da bi jih morala vsaj pomeriti. No, to me morda še čaka.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Ostalo je skupek športnih kosov, ki so preprosti in bazični, a na njej izgledajo celo glamurozni. Morda samo zato, ker je pač Katie, ali zato, ker ima neko posebno avro. Navdušuje me ta nonšalantnost in ko se sprehaja skupaj s hčerko Suri, je še bolj čarobna. Res se veselim novih outfitov in mislim, da zna Katie še presenetiti. Če preberem njeno modno sporočilo, lahko samo rečem, da je ena izmed nas, preprosta in simpatična, kot bi bila soseda v bloku; morda je tudi zato ženskam tako všeč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.