Ni ga čez udobje!

Prav gotovo je bil to slogan nove kolekcije nizkih natikačev Liu Jo. Udobni, lepi in zelo uporabni, sploh tisti nizki, saj nam jih zdaj ponujajo vsi oblikovalci, od Chanela do Tory Burch, od Ralpha Laurena do Diorja. In Liu Jo ohranja zanimive cene, plus je tukaj kvaliteta, ki nikoli ne razočara. Všeč so mi zato, ker jih nosimo s kavbojkami in tudi s poletnimi oblekami, so pa veliko bolj uporabni kot denimo japonke, saj slednje dejansko delujejo le za na plažo in marsikdaj za druge priložnosti niti niso primerne. A seveda so japonke in japonke, o tem ni dvoma.

Z novo kolekcijo natikačev nam Liu Jo ponuja res bogat izbor obutve, ki je 100 % primerna za lepe dni. Poleg klasične bele in črne so tukaj tudi pastelne barve, ki delujejo sveže in elegantno. Zato ne bo šlo brez roza, rumene, svetlo modre in zelene, tudi v nekoliko bolj kričeči različici. Logotip v sprednjem delu poskrbi, da izgleda obutev v celoti res lepo. Modeli z višjim podplatom pa so nekoliko bolj športni in morda manj uporabni, sicer odlična izbira za plažo ali takrat, ko smo na dopustu in si želimo biti čim manj obremenjene. Za popolnoma nizke natikače bomo odštele 129 €, za tiste z debelim podplatom pa  99 €.

In to je čas urejenih stopal, lepa sezona namreč zahteva tudi to.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.