Nº5 Collection v omejeni izdaji za božič

Če ste ljubiteljice Chanela, je to kolekcija, ki vas bo vznemirila. Za božič prihaja namreč, v omejeni izdaji, Nº5 Collection, kot poklon čudoviti dišavi Nº5. Kolekcija vključuje nove šminke iz linije Rouge Allure, razkošno paleto senčil, osvetljevalce za obraz, tekoča senčila, lake za nohte in adventni koledar. Zagotovo ena najlepših kolekcij ličil za božič 2021!

Nº5 Collection
Nº5 Collection

Izbrane barve so tiste, ki so značilne za Chanelov party make-up, vključno z zapeljivimi rdečimi in svetlimi odtenki plemenitih kovin. Embalaža je, kot vedno, črno-zlata, minimalistične linije, a z izvrstnimi detajli, ki vsakič znova poskrbijo za pridih elegance in prefinjenosti. Paleta za oči je naravnost čudovita in ponuja barve, ki so pravzaprav večne: jantarna barva s satenastim zaključkom; čisto bela; biserna z zlatimi odsevi; mat črna, ki se lahko uporablja tudi kot eyeliner (z mokrim, tankim čopičem). Zelo lepa so tekoča senčila z bleščicami, ki so za praznike nujno potrebna!

Šminke stavijo na več odtenkov rdeče, a se v seriji znajde tudi zelo lepa kožna barva. Osvetljevalec je čudovit, ker vsebuje zlate pigmente in zelo drobne bleščice za pravo mero leska. Za piko na i pa je tukaj adventni koledar, ki te prav poboža po duši in vsebuje celo drobno zapestnico s številko 5. Spet ne znam izbrati in bi imela vse!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.