Nove kožne barve lakov

“Nude stil” oziroma lak kožne barve tudi v tej sezoni ostaja trendovska izbira in v vrhu priljubljenosti pri ženskah. Primeren je za vsako priložnost in zagotavlja klasično eleganten brezhiben videz. Zgodba se je začela na modnih brveh: najprej smo ga opazili na brvi Luise Beccaria, nato pri znamkah Acne in Lanvin, zdaj pa naravni videz v celoti zaznamuje stil ličenja za prihajajočo toplo sezono: na obrazu je treba poskrbeti za brezhibno polt, roke pa pridejo do izraza s kožnimi in nežno rožnatimi odtenki lakov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Hladna in topla sezona sta sezona je torej v znamenju kožnih tonov, pa tudi klasičnih barv in seveda barve merino cool, ki je mešanica sive in lila. Ne smemo pozabiti, da so brezhibno negovane roke in nohti predpogoj za naravno manikiro. Upoštevati moramo tudi to, da niso vsi kožni odtenki enaki, saj morajo ustrezati različnim barvam polti. Za najbolj svetlopolte je primeren bolj rožnat odtenek, ki deluje nekoliko topleje, malce manj svetlopolte bodo izbrale breskove odtenke, medtem ko so karamelni toni primerni za temnejšo polt.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pozimi so še vedno zelo modne tudi temne barve, od rdeče in rjave do zelene in črne. Tudi poletje narekuje intenzivne odtenke, ki se vrtijo okrog vijolične (ki so jo razglasili za barvo leta 2018), živo rdeče in pa seveda pastelnih odtenkov (za vse ljubiteljice romantike bo prav gotovo poskrbljeno). Nikakor ne pozabite na metalizirane odtenke, ki so pravzaprav novost sezone. Julija in avgusta jih boste sicer manj nosile, vendar zdaj je še vedno njihov trenutek. Seveda lahko poskusite tudi kombinacijo metaliziranega in nude odtenka, saj se zelo lepo ujameta.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.