Vedno z največjim veseljem pišem o modi za ženske z oblinami, če pa je v igri Marina Rinaldi, sem sploh srečna. Znamka je res posebna in nam že vrsto let ponuja izredno lepe rešitve za ženske, ki nosijo večjo konfekcijsko številko. Tudi predstavljene novoletne kombinacije so prava paša za oči in morda v tem trenutku ne boste tekle v trgovino in iskale nekaj novega, boste pa gotovo dobile kakšno dobro idejo in navdih.

Kolekcija Marina Rinaldi se je rodila leta 1981 pod umetniškim vodstvom Emanuele Pirella z enim glavnim ciljem: predstaviti linijo oblačil, ki ustreza potrebam in zahtevam žensk z oblinami, ki jih moda in stilisti načeloma zanemarjajo. Blagovna znamka izhaja iz koncepta, da so modeli na modni pisti le stereotipi, saj ima večina žensk pomanjkljivosti, večje ali majhne, ki pa so gotovo sestavni del ženske lepote. Z izrazom “udobne velikosti”, ki je bil uveden na prodajnih mestih Marina Rinaldi, da bi nadomestil “večje velikosti” ali “prilagojene velikosti”, so pri znamki takoj pokazali, da si ne želijo biti diskriminatorni. In to je bilo ženskam zelo všeč.

Vsaka ženska se mora svobodno obleči, kot želi, ob upoštevanju, da je žensko telo vedno podvrženo pomembnim spremembam. Denimo sreča, da postaneš mama, včasih trči ob nezmožnost nošenja starih oblačil. Blagovna znamka torej spremlja žensko tudi na tem težkem prehodu, v katerem sprejema spremembe svojega telesa; oblačila pa ostajajo trendovska in modna, brez žrtvovanja praktičnosti in stila. Novoletna kolekcija stavi na polne barve, vzorcev skoraj ni, kar je super, saj delujejo kosi veliko bolj elegantni. Oblike so mehke, dolžine midi ali do tal, pas je visok, bleščice so tu in tam prisotne. Mala črna obleka zaživi na tisoč in en način, a vsekakor ni edina možna izbira. Vse ponujeno pa nosimo s petami!

2 Comments

 • Posted 30. decembra, 2022 17:05
  -Sabina

  POZDRAVLJENA DRAGA LORELLA.
  SPET SE MALO JAVLJAM IZ NAŠE KOTLINE. ČLANEK JE SUPER, KER JE NEKAJ TUDI ZA TAKE, KI SMO POSTALE OKROGLE IN POLNE.
  ME JE PRAV RAZVESELIL. ZANIMIVO JE PRI MENI TO, DA KLJUB LETOM IN KILAM ME MODA ŠE VEDNO FASCINIRA NA POLNO. SLEDIM JI, VZAMEM PA KAR MI USTREZA. SEVEDA MANJ, VEEELIKOOO MANJ, KER SEDAJ V TEM OBDOBJU NIMAM VEČ TOOOLIKOOO POTREB. ZNAM PA HITRO KAKŠNO ŽELJO SPREMENITI V POTREBO ;)))
  V NOVEM LETU ŽELIM VSE DOBRO.
  SABINA

  • Posted 30. decembra, 2022 23:37
   -Lorella Flego

   Hvala draga Sabina, me veseli, da je bil koristen. Vse dobro v novem letu in objem

Komentiraj