Obleke in krila na prevez

Prevez in zavezovanje, če sem bolj natančna, saj gre za detajl, ki je sicer zelo podoben, pa vendar ga loči sam model oziroma kroj obleke in krila, pa tudi kombinezona in hlač. Skratka, to je eden tistih kosov, za katerega sem prepričana, da ga zelo rade oblečemo prav vse ženske. Dejstvo je pač, da super lepo poudarja našo postavo, hkrati pa dovoljuje veliko udobja, je nosljiv in tudi praktičen, saj skrije marsikatero pomanjkljivost. Letošnje poletje jih zato srečujemo prav na vsakem koraku, v družbi vzorcev in printov, pa tudi v družbi povsem samostojnih odtenkov. Zraven so dovolj že modni sandali, pletena torba, kanček nakita in svilena rutka v laseh oziroma slamnat klobuk na glavi in naš dnevni look je popoln.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Izredno lepe so prefinjene, boho obleke na preklop oziroma tiste, kjer so grob, usnjen pas zamenjali trakovi, vezani v pentljo, vrvice in podobni poletni elementi. So polne drobnih rožic in pikic, gumbov po celotni dolžini, pa tudi volančkov, naborkov in vezenin, ki vsekakor pripomorejo k tistemu pravemu poletnemu outfitu. Prav tako zelo modni ostajajo dvodelni kompleti, torej že večkrat omenjene kombinacije crop topa (ki se seveda najraje ponaša z napihnjenimi rokavi) in midi oziroma maksi krila. Vsekakor ne gre zanemariti priljubljenosti kratkih, mini kril, ki pa so to sezono zagotovo stopila nekoliko v ozadje ter prednost dala razkošnejšim, pa tudi veliko bolj ženstvenim dolžinam.

Massimo Dutti
Zara
Reformation
MyTheresa
MyTheresa
MyTheresa

In za vse tiste, ki niste ravno ljubiteljice oblek in kril, so tokrat kot nalašč za vas zanimivi modeli kratkih hlač, ki segajo nekje do kolen ter modeli dolgih, zelo širokih hlač, z razporkom ali brez, ki v resnici na prvi pogled delujejo kot dolgo krilo, pa vendar zakrivajo toliko kot hlače. Skratka, ne glede na izbran model bodimo pozorne predvsem na to, da trak oziroma vrvico vežemo nekoliko višje v pasu, da pentlja prevzame večji del pozornosti ter da se premišljeno poigravamo z ohlapnostjo in oprijetostjo, seveda ravno toliko, kot nam naša postava dovoljuje.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.