Obvezna make-up “oprema” novega leta

V času proslavljanja novega leta se naše misli ne zatekajo zgolj med bleščeče kose in glamurozne dodatke, temveč pogosto sanjarimo tudi o lesketajočih se make-up videzih. Tokrat je zelo dobra poteza napovedanih trendov ta, da bodo ohranili svoj blišč vse tja do pozne pomladi, kar seveda pomeni, da naložba v glitter ličila ni aktualna zgolj v obdobju praznikov, temveč se bomo lahko z njo poigravali še dolgo po letošnji novoletni zabavi. Zato je skrb o pretiravanju povsem odveč, pazimo le na to, da se posvetimo zgolj enemu predelu obraza, torej le očem ali samo ustnicam.

Vir: Vivaluxury.com
Vir: Masala.com
Essence kolekcija Crystal Dreams
Vir: Masala.com
Vir: Camila Coelho

Razmišljajmo v smeri oljnatega leska v naravnih odtenkih rjave, rdeče in bronaste, za najdrznejše pa bodo v poštev prišle tudi črna in temno modra. Super modne so na očeh tudi zlate in zelene bleščice, čisto posebno mesto pa tokrat pripada nežnejšim odtenkom roza, modre in nude, ki v sebi skrivajo drobce zlate ali še raje srebrne. Ustnice naj bodo zares rdeče, torej pozabimo na tiste temnejše tone ter se prepustimo retro rdeči, tisti kričeči in zelo živahni. V kolikor nam to ne ustreza, potem bosta za nas pravi delikatna pink ali marelična, ki statement efekt prepuščata make-upu na očeh, a se prav tako zatekata v pretekla 90., torej s kanček temnejšo obrobo, ki v hipu doda efekt polnejših ustnic.

Vir: Masala.com
Vir: Vivaluxury.com
Vir: Vivaluxury.com

Pomembne so tudi tehnike nanašanja. Za trenutek pozabimo na močno senčenje in osvetljevanje obraza ter se predajmo naravnim potezam. Med nanašanjem senčil so IN ostre linije in enojne, mono barve, eyeliner naj bo močno začrtan in opazen, prav tako pa popularne ostajajo tudi košate, a zelo lepo počesane obrvi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.