Očarale so nas lahke pletenine

Pleteni modni kosi bo bili v večini bolj zaželeni v mrzli sezoni, ko so nas prijetno greli. To pomlad in poletje pa bo mogoče videti lahkotne pletenine, ki so nas očarale. A s pomočjo teh dodamo videzu kanček boho šik pridiha, ta pa lepo popestri vsakdanjo modo. Nekateri strokovnjaki pa celo napovedujejo, da se bodo pletenine znašle tudi v večerni modi in celo neveste naj bi posegale po njih.

Pri izbiti pletenin pazite na to, da ne bodo preveč prosojne, saj take spadajo bolj na plažo. Pri barvah pa lahko izbirate med mavrico, a zelo lepe so tudi bele, enobarvne pletenine, ki kar kličejo po poletju. Če morate staviti le na en kos, naj bo to midi krilo, fashionistke so ga na primer skombminirale z bolj elegantnimi kosi, kot je blazer.

Brezčasne so tudi obleke, zelo lep detail pa so rože na le-teh. Med modnimi dodatki, torbicami je lahko opaziti, da imajo veliko privrženk, ki stavijo na te. Večje za vsak dan, nekoliko manjše za posebne priložnosti in, ker je že materal sam po sebi zanimiv se ne bojte tudi po živahnem odtenku poseči.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.